$$$$$ טיול שני בתאילנד

Ronfam

New member
$$$$$ טיול שני בתאילנד

טיול בתאילנד ראשון עשינו אני ובעלי את כל האתרים המומלצים דרך למטייל צפון (וטאנה ) איים (קופיפי ופוקט ) ובנגקוק
עכשיו רוצים לנסוע טיול משפחות מה אפשר לעשות כדי לא לחזור על אותם מקומות ?????

sani48

New member
הטיול של טאנה

לא משקף הרבה ממה שיש לצפון באמת להציע לכם,השאלה כמה זמן יש לכם?אם יש לכם מספיק זמן,תכלו להגיע הפעם לפאי,מהונג סון,וגם להיות כמה ימים באזור של צאנג מאי,מבחינת האיים תכלו הפעם ללכת על הצד של קוסמוי,אבל זה תלוי גם באיזה תקופה אתם טסים,כי יש גם את שיקולי מזג האויר,דרך אגב באיזה חוף ישנתם בפעם קודמת שהייתם בפוקט?אם מדובר על חוף פאטונג(החוף המרכזי)אז זה ניחשב אחד החופים הכי פחות יפים שם,ותכלו לחזור לשם אבל לחופים יותר יפים,לשיקולכם,ביי בנתיים

טיול שני בתאילנד- המלצות

היי

במידה ומגיעים עם הילדים,בהחלט אפשר ומומלץ להגיע לקוסמוי ולקופנגאן.
בקופנגאן ישנם ריזורטים מהממים בחלק השקט של האי כגון סנטיאה,רסננדה,בורי ראסה,או מלון צ'נטרמאס.

לגבי צפון תאילנד-ניתן לצאת לטיול פרטי עם מדריך מקומי דובר אנגלית ולהגיע ליעדים ולמקומות שלא הגעתם בטיול טאנה .
ניתן לשלב גם טיול 2 ימים לילה אחד בקנצ'נבורי וגם לשלב מספר ימים בריזורט הכי יפה בתאילנד למשפחות עם ילדים-סנטרה גרנד מיראג בפאטאייה.

תהנו

ליאת

sani48

New member
אוקי

תקחו בחשבון שזה עונת המונסונים,בתקופה הזו בדרך כלל עדיף להיות בצד של קוסמוי וקופנגן(למרות שזה גם עיניין של מזל)

Ronfam

New member
המלצה יותר ברורה

איך נראה תאילנד בתקופה זו, האם בכלל כדאי לנסוע בתקופה זו ?
אולי כדאי לשנות מסלול לארץ אחרת?
אם בכל זאת אפשר לנסוע אז היכן כדאי ?

rebecca121

New member
קו צאנג'

לקראת סוף הטיול שלי הייתי צריכה לבלות שבוע בבנגקוק אחרי שהייתי בה כבר בתחילת הטיול אז נסעתי לקו צאנג'...זה אי מדהים במרחק של 5 שעות נסיעה מבנגקוק.
שונה לגמרי מהאיים בדרום, המון משפחות וחברה מבוגרים. משמעותית גם יותר זול! אני ישנתי בחדר מול הים עם ארוחת בוקר, 2 מיטות זוגיות ב 1800 בהט שזה כלום למשפחה.

יש המון אטרקציות ..אני במיוחד ממליצה על האומגות באי , זאת חוויה מיוחדת ושונה מהאומגות בצפון .
יש גם שחייה עם דולפינים (די יקר), רכיבה על פילים וכו'

למעלה