טיול של חצות ...

טיול של חצות ...

`` כל הימים , כל הימים חולמת אני כל כובע קסמים כובע קטן מקושט בנוצה שיעשה כל מה שאני רוצה.....`` עכשיו אחרי חצות בחוץ חשוך אבל אפשר לראות את הכוכבים הכל שקט הכל רגוע חזרתי מקודם מטיול על חוף הים אני ביחד עם הכלבה שלי טיילנו לבדנו נוגעים לא נוגעים במים והים כל כך רגוע הים כל כך שליו ישבנו על הספסל שלי שנמצא במקום ממש סודי לקחתי איתי טרמוס של תה מזגתי לי קמת מהמשקה החם קר בחוץ ואני נהנת לי מהחום של הכוס עוצמת עיניים ומתחילה לחלום חולמת עליו חולמת עלינו חולמת איפה רצינו להיות שנינו לוקחת נשימה אחת ארוכה הכלבה לידי קצת נרדמה והחושך כן החושך האורות של עקבה על המים כל כך יפה כל כך מיוחד שממש עצובה כשמתחיל להיות מאוחר וצריכים ללכת הביתה ........

הקצין

New member
כל הימים ...

הו ריטה ריטה שרון כמה היינו רוצים את כובע הקסמים ... והגדולים לא יבינו כלל ? ? ? עם רוצים גם חלומות מיתגשמים ... שלך קצין וג`נטלמן

dzdz

New member
טיולון

הרבה אחרי חצות ואני עם כוכי הכלבה בטיול ביער ירושלים.שקט צועק באוזניים עירוניות עצים מרשרשים ברוח וצללים שלמרבה ההפתעה לא ממש מאיימים.בלילה כזה למרות שהקור חודר לעצמות ואתה מתכרבל במעיל אתה מבין את אפסותו של האדם לעומת הטבע ואת חשיבותה של ידידות אמת עם אדם קרוב קרוב שחסר באותו רגע. לשרוני מדני. :)

BOA

New member
שרון

כל כך יפה נראה מושלם הים שקט אבל אני רואה סערה סערה גדולה של אהבה שבוערת בתוכך ולא מוצאת מנוח כלפי חוץ הכל טוב אבל בפנים מלחמה אש חוסר שקט אהבה לא חסר לך אבל אהבה שאת רוצה חסר לך מאודדדדדדד תהני ותהיי רגועה כי יש לך את זה בזמן שאחרים כבר איבדו תקווה והפכו אדישים את עדיין נלחמת כנראה שהלב לא מוותר וזה טוב מאכל לך מכל הלב הצלחה ומציאת השקט הפנימי המיוחל לא חייבת לענות גם אתה פשוט לא מבין תספיק לי

:.....(

I`m crying .. I`m cryyyy cryyyying . _______________ I`m the walres . koo ko ki choo . I`m the magic hat . hat of brown now sit dwon . I`m the magic pie . but no one taste me . ______________________ yes . It`s too painfall too be me . what could I do ? I hate too be me . so lonly . can`t dance . rock all the time . This rock have to roll . But I can`t . I am in the wornge forum . searching to do the wishes from 1994 . the real world is too hard . to painfull . so I Hide in the chatrooms I hide in the furom . bring up all the maddness . & than I relax . בפרצים של טימטום . בפרצים מהירים אני ניפתח . לא איכפת לי שמישהוא ירקא את זה . מישהוא שאני לא מכיר . לא אכפת לי ליכתוב כאן את כל הביו גרפיה שלי . אולי עכשיו כן אכפת לי . אני מרגיש ויברציות בחזה . אני ממהר . רוצה להיכנס לצ`אט . ולהתחיל את הכל מהתחלה . אני רושם באופן ספונטני . וזה מדהים גם אותי . לא אקרא את זה אח``כ . אולי אקבל תגובה אחת . גם לי אין כח ליקרוא הודעות ארוכות . אולי תרפרופו קצת . בין השורות . בוקר טוב . יום שני תיכף עולה . נקווה שאספיק להיתגלח .. לילה טוב בוקר טוב .

למעלה