טיול שבת בתאריך 22-06-02

-רוני-

New member
טיול שבת בתאריך 22-06-02

גם הפעם אנו נעלה לגליל העליון ורמת הגולן (פשות מזג האוויר חם מידי בדרום ואזור ירושלים מחוץ לתחום מצב ביטחוני) נתונים על המסלול: אורך-60 ק"מ, זמן - בערך-8 שעות, דרגת קושי- בנוני לא רק שבילים אמורים להיות מעברי מיים המסלול מגוון ביותר עובר דרך עמק החולה, שיפולי רמת הגולן, נסיעה במישורים רחבי ידים, מיים יהיו בפאגר הקטן בגלבון נחל בזלת ובבריכת האירוסים יתכן שנשנה את המסלול ונתחיל במרכזו מעל בית המכס העליון היות ואת תחילתו עשינו לפני כמה שבועות ונגיע הישר לבריכת האירוסים ולנחל בזלת (מה שנירא לי הכי הגיוני) נ"צ התחלה 1254811 - 214537 סיום 1247065-211193 בבקשה לאשר השתתפות עד ליום שלישי רביעי בי רוני

יעקב2

New member
אני לא יכול להגיע,

אם אין "מניין" אז אולי נדחה בשבוע, יעקב

pacoo

New member
../images/Emo41.gif מה המצב ???

אני מאשר השתתפות !!!! יכול להיות שיצתרפו עוד 2-3 ג´פים נוספים (אני יודיע לך במהלך שבוע הבא) מה חדש חוץ מיזה ??? עשיתם משהו השבת ?? אני לא הגעתי לחדרה בסופו של דבר , נשארתי בכרמיאל ומזה כמה חודשים טובים.... פשוט לא עשיתי כלום...פשוט נחתי בבית עם אישתי. רשמת במסלול הטיול "מישורים רחבי ידיים" .... תן לאבי להוביל בהם
אולי נצליח להעביר להילוך שלישי.... טוב יא תותח שיהיה לך שבוע טוב שמעון !!

pacoo

New member
שלילי !! הייתי בבית.... בטן גב... ../images/Emo66.gif

מה חדש ?? קראת את מה שכתבתי לך ?? לגבי שבוע הבא ??

-רוני-

New member
חיובי אין בעיה אבל

יכול להיות שנדחה את הטיול בשבוע מפני שאבי ויעקב לא יכולים, היה לי קטע בים ירדתי עם הילדים וניסיתי דרך חדשה עם חול רך מה זה התחפרתי עד האגזוז בלית ברירה שילבתי ויצאתי במאמצים והבדיחה שהיו רכבים בשטח אך הם פחדו להגיע אלי, בקשר לפרחים אז יש לך קובץ מצורף

pacoo

New member
מתי תדע תשובה סופית לגבי הטיול ../images/Emo36.gif

מתי תדע תשובה סופית אם יוצאים לטייל סוף שבוע או לא ??? תיידע אותי בהקדם
ביי שמעון

pacoo

New member
נוו ...יש חדש בקשר לטיול בשבת ?../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה קורה בשבת ??? נוסעים או לא ??? מחכה לתשובה....
שמעון

pacoo

New member
מה קורה אבי ???../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

אתה בא השבת ??? נצלם פרחים ביחד
ואולי גם איזה גלגל באויר ??? ממה שרוני כתב יהיו מישורים להרביץ קצת.... אולי נצלם גם 4 גלגלים באויר ???
שבוע טוב שיהיה לך שמעון

אני1

New member
יש כרגע חו"ל על הפרק ושבת 29 אנחנו

בסוף שבוע של בטן גב ביפעת היום אדע בדיוק מתי אני נוסע לחו"ל (מקווה)

pacoo

New member
שלום שלום....... אני בארץ !!

מה קורה רוני ????? סגרתי שלושה שבועות בתאילנד ואני רואה שכבר חודש לא טיילתם ! קודם כל קח אותי בחשבון בטיול ושנית יש המון חוויות לספר מתאילנד... :) ניהיה בקשר שמעון !!!!

למעלה