לא שותה בירות, לא מבינה בג'יפים.. למה את פה שוב, בעצם?
מ מיאו חתולה האחת New member 14/11/03 #27 ../images/Emo6.gif חתימה מצחיקה יש לך הארדבול... ישראל היא חלק מהעולם המערבי...פחחחחחח....
ה ה נ מ ל ט New member 14/11/03 #19 טיול משפחות? ../images/Emo13.gif זה לא בדיוק טיול משפחות אבל אם אתם בקטע של לטייל וקצת עבירות אתם מוזמנים.
טיול משפחות? ../images/Emo13.gif זה לא בדיוק טיול משפחות אבל אם אתם בקטע של לטייל וקצת עבירות אתם מוזמנים.
מ מיאו חתולה האחת New member 14/11/03 #26 מקבלים עוד שתי בלונדות? ../images/Emo68.gif נגיע בכרכרה הלבנה הידועה
N night mistress New member 14/11/03 #29 תראו מה עודף שעות עבודה עושות ..../images/Emo6.gif אופס.. אני לא עובדת מחר בערב, אני עובדת היום בלילה.. אבל אני לא מאמינה שאחרי משמרת לילה אני אהיה במצב נהיגה אז אם יש מישהו מהאיזור שלי (חדרה) שמוכן לאסוף אותי בדרך אני אשמח...
תראו מה עודף שעות עבודה עושות ..../images/Emo6.gif אופס.. אני לא עובדת מחר בערב, אני עובדת היום בלילה.. אבל אני לא מאמינה שאחרי משמרת לילה אני אהיה במצב נהיגה אז אם יש מישהו מהאיזור שלי (חדרה) שמוכן לאסוף אותי בדרך אני אשמח...
N night mistress New member 14/11/03 #31 רק שוקל ../images/Emo10.gif ../images/Emo35.gif תראה איזה בייבי פייס עשיתי...
N night mistress New member 15/11/03 #43 לא מוכר..../images/Emo6.gif אבל מצד שני חדרה לא קטנה כמו שהיא הייתה פעם.. ואם הייתה עוברת לידי סופה בטוח הייתי שמה לב..
לא מוכר..../images/Emo6.gif אבל מצד שני חדרה לא קטנה כמו שהיא הייתה פעם.. ואם הייתה עוברת לידי סופה בטוח הייתי שמה לב..
N night mistress New member 15/11/03 #38 טוב..אני יצאתי לעבודה..../images/Emo26.gif שמישהו ישלח לי מסר אם יש טיול או לא כדי שאני אדע אם ללכת לישון אחרי העבודה, אני אבדוק מסרים בבוקר כשאחזור.. אצלי הציוד מוכן (הבורקסים והקפה כמובן).. מחכה לתשובה.
טוב..אני יצאתי לעבודה..../images/Emo26.gif שמישהו ישלח לי מסר אם יש טיול או לא כדי שאני אדע אם ללכת לישון אחרי העבודה, אני אבדוק מסרים בבוקר כשאחזור.. אצלי הציוד מוכן (הבורקסים והקפה כמובן).. מחכה לתשובה.