טיול רגלי באירופה

טיול רגלי באירופה

שלום לכולם, אני יוצא לטיול רגלי באירופה מתחלית אוגוסט עד נובמבר בערך, וכוונתי היא לעשות טיול רגלי בלבד (בלי רכבות,אוטובוסים,טרמפים וכו'). המסלול שלי הוא: סלובניה, אוסטריה, צ'כיה, גרמניה. מגרמניה להפסיק ללכת ולהתחיל לשהות בערים יותר לקחת רכבת לאמסטרדם ולבסוף לפריס. שאלתי היא האם מישהו מכיר דרכים קלות יחסית לחצות את האלפים בין סלובניה ואוסטריה, או כל מכשול משמעותי אחר שיש בדרך שציינתי, המלצות על מקומות יתקבלו בברכה, המלצות על דרכים או בעצם כל מה שעולה בראשכם. ואם יש קופצים שרוצים להצטרף למסע הם גם מוזמנים עידו

ליאורט1

New member
משהו שאולי יעזור לך

קודם כל, כל הכבוד. תמיד רציתי לעשות טיול כזה(ללכת את אירופה) אבל אני לצערי אני לא רואה את זה קורה. אתר שיכול לסייע לך בקבלת כיוון כללי הוא האתר של ארגון הרמבלרס האירופי יש שם מסלולי הליכה קצרים, ארוכים וארוכים מאוד שחוצים את היבשת. שיהיה בהצלחה ותעדכן בהתקדמות התכנונים והטיול

תודה רבה

לצערי חצי מהלינקים באתר הזה לא פעילים או נותנים מעט מידע אז כל מי שמכיר את האזורים שציינתי אשמח לעזרתו במקרה הכי גרוע אני אטעה קצת בדרך

ליאורט1

New member
האתר יתן לך כיוון כללי

קח את שמות המקומות, המסלולים והמפות שהם מפנים אליהם ותשתמש בהם לצורך עבודת הכנה רצינית שטיול כזה מצריך.

HelloweeN

New member
זה יהיה מגניב אם תוכל לעדכן פה

מדי פעם במהלך הטיול איך הולך וזה.

למעלה