טיול קיץ בדרום CA

RoyG NJ

New member
טיול קיץ בדרום CA

אנחנו מתכננים טיול ראשון עם 2 הקטנים (2.5 ו10 חודשים) . התכנון הוא יומיים באיזור סאן דיאגו . נסיעה לכיוון לוס אנגלס לעוד 4 ימים . יש למישהו הצעות למלא את הימים. בתכנון SEA WORLD , הספארי בSD , ודיסני. (שקלנו ופסלנו - LEGO LAND , UNIVERSAL ו SIX FLAGS) עוד דבר אם יש אנשים מקומיים - אנחנו מתכננים לישון מחוץ לLA באיזור LONG BEACH , האם האיזור נחשב בטוח ? האם יש ערים שלא כדאי להתאכסן בהן ? תודה....

sirpad

New member
לא מקליפורניה, אבל עשיתי טיול דומה

לפני שנה וחצי, ובחרנו לוותר על LA, מה יש לך לחפש בLA עם ילדים בגיל הזה?

RoyG NJ

New member
מה היה המסלול שלכם ?

ה"גדול" מכור למיקי וכבר היה באורלנדו לפני שנה. הסתכלנו על מספר מוזאוני ילדים שנראים נחמדים, יש הצעות ?

sirpad

New member
הלוז שלנו היה 21 יום

אז המסלול היה בהתאם, מה גם שלנו זה היה פעם ראשונה באמריקה, כך שהמון דברים שיש בכל אמריקה, ושאותך לבטח לא יעניינו, היו חלק מהחוויה שניסינו לבנות לעצמנו. בכל מקרה ,בגדול, המסלול היה סאן פרנסיסקו, כרמל, יוסימיטי, עמק המוות, ווגאס, סאן דייגו. דיסני היה באמת חוויה, סי וורלד לא ממש אבל בעיקר בגלל שמזג האוויר גרם לזה שהפארק היה ריק ונסגר מוקדם מהצפוי, SF מקסימה, פשוט להיות שם בלי יותר מדי טררם היה מקסים, כרמל ומונטריי גם מקסים ואחלה של מסעדת בוקר בעיירה הקטנה, יוסימיטי מדהים (אבל ללכת לשם בקיץ אמור להיות סיוט אמיתי) הדרך לווגאס הייתה גם מדהימה (נסענו במתכוון בכבישים צדדים), ווגאס זה ווגאס.

RoyG NJ

New member
עם ילדים ?

את המסלול הזה עשיתי פעמיים בערך , אבל הכל שונה כשיש 2 זאטוטים מאחורה.

sirpad

New member
עשינו את זה עם ילדים

אבל עם כללים ברורים שלא מבלים על הכביש יותר מ4 שעות ביום, לא משנים מקום לינה כל יום. עבד סבבה, למעט הגשם המחורבן שהרס לנו את הבטן גב בסאן דייגו. בשבוע שאנחנו באנו, ירדו גשמים שהשתוו לממוצע השנתי.

לדעתי יש לכם יותר מדי פרקים

לא הייתי ממליצה, ביחוד עם ילדים כ"כ קטנים. הם יתייבשו שם ולכם יתייבש הכיס. מספיק לבחור אטרקציה אחת בסן דייגו, או סיי וולרד, או הגן חיות, או הספארי. נראה לי במקרה שלכם סי וורלד עדיף כי הילד הגדול יהנה מהמופעים ויש שם גם אזור שעשועים די גדול לילדים. הגן חיות גדול מדי לילדים בגילאים האלו. על לגולנד לא כדאי לוותר. הילדים יהנו. יוניברסל וסיקס פלאגס מסכימה שניתן לוותר. לגבי לינה, לא מכירה מלונות אבל מכירה היטב את התנועה הבלתי אפשרית של דרום קליפורניה וממליצה בחום לגור ליד האטקרציות. כלומר בסן דייגו, אנהיים ולוס אנג'לס. למה בחרתם דווקא לונג ביץ? היא נחשבת עיר בסדר, ואם נשארים במרכז אז גם בטוחה אבל חבל להתקע בבוקר בפקקים.

RoyG NJ

New member
לגבי LA

ומה עוד היית ממליצה באיזור LA ? לSIX FLAGS יש לנו SEASON PASS שאנחנו יכולים ללכת תמיד, הם מתורגלים בכל הפארקים כך שזה לא ממש מדאיג אותי, אבל אני כן מחפש עוד אטרקציות. מה עם ANAHEIM HILLS ? אנחנו מנסים להיות מחוץ לLA בגלל הפקקים ונוטים לבחור בRESIDENCE INN מאחר שהחדרים ענקיים - יש בריכה , ארוחת בוקר ואין צורך לשלם 40$ חנייה על כל יום.

אני לא מחובבי LA וממעטת לבקר שם

שני מקומות שם שאני עוד יכולה להמליץ עליהם בלב שלם הם גריפית' פארק כולל הנוף מגריפית' אובסרווטורי וסנטה מוניקה פיר. לגבי דיסני. עם ילדים בגיל שלכם, הייתי ממליצה בחום להשקיע ולקחת מלון במרחק הליכה מהפארק. לא חייב להיות אחד המלונות של דיסני, יש המון מוטלים שם באזור. נכון שהם בטח יקרים יחסית אבל לדעתי זה שווה את זה. האפשרות לחזור לחדר לנוח טיפה ואולי אפילו לאוורר את הילדים בברכה, בייחוד ביום חם, ואז לחזור רעננים לאטרקציות של הערב, וכל זה בלי להזיז אתה האוטו ולחכות בתורים של החניה ושל השאטל, שוה לדעתי את ההפרש במחיר. לא הבנתי מה שאלת לגבי אנהיים הילס. זה בעקרון פרבר מגורים יותר יוקרתי של אנהיים. ובסן דייגו, ממליצה בחום ללכת ל LA JOLLA COVE זה חוף ים עם מפרץ מקסים ואפשר לראות את כלבי הים שעולים בהמוניהם על הסלעים ועושים מהומה. ממש מיני סיי וורלד בחינם. אח"כ אפשר להמשיך לטייל על הטיילת היפה שבאזור.

Sonic hedgehog

New member
לגבי הcove

הייתה מלחמה שלמה אם החוף שייך לאנשים או לכלבי הים, כיום ההכרעה היא שהוא לשימוש בלעדי שלם רק בעונת ההמלטה ובשאר הזמן אנשים יכולים להשתמש בחוף, מה שגרם לכך שיש שם היום הרבה פחות כלבי ים לפעמים אין בכלל. לדעתי עדיין שווה טיול אבל לא להתאכזב אם אין שם כלום.

אנחנו היינו לפני כמה שבועות

והיו די הרבה, בשתי נקודות שונות. היה מאוד יפה לראות אנשים בקייק וכלבי ים קופצים ממש ממש קרוב אליהם. יום אחד אני אעזור אומץ, אביא בגד ים ואעשה שם סנורקלינג. מאוד מפתה שהסנורקלינג כ"כ קרוב לחוף.

Sonic hedgehog

New member
אולי עדיף הגן חיות ולא הספארי

התורות לעלות על הרכבות בספארי ארוכים מאוד, נראה לי די סיוטי לעמוד בהם עם ילדים קטנים בפרט בחופש. מה עוד שילדים קטנים לדעתי יעדיפו לראות את החיות מקרוב. לא מכירה את אזור long beach אבל לימים של סאן דיאגו נשמע לי שעדיף לשהות בסאן דיאגו.

RoyG NJ

New member
היינו פעם בספארי - לא זכור לי התור...

בספארי יש גם אפשרות לראות חיות מקרוב לא ? זה היה לפני 6 שנים בערך אני לא ממש זוכר. בספארי בJACKSON הם דווקא מאוד מתלהבים. באנחנו ישנים באיזור הGASLAMP QUARTER , זה אמור להיות מרכזי.

Sonic hedgehog

New member
חלק רואים מקרוב

אבל לכל הקטע של הספארי יש תור ממש גרוע (ואנחנו הלכנו סתם בסופ"ש לא נראה לי שאפילו בחופש) וגם החיות הם די רחוקות. הgaslamp מאוד מרכזי (פשוט קבלתי את הרושם שתסעו לסאן דיאגו כל יום מאזור לאס אנג'לס) אבל שוב אם אתם נוסעים לספארי (שלא באמת נמצא בסאן דיאגו) זה רחוק מאידך הגן חיות מאוד קרוב.

ranshe

New member
בסן דייגו...

בין הספארי לגן החיות אני ממליץ על הספארי - גן החיות לדעתי מתיש, ולדעתי בנוי בצורה לא kid friendly - הגדרות גבוהות, החיות רחוקות וכו' וגו'. מצד שני, כשיש תור לרכבת בספארי, זה וואחד תור. לגבי ה-cove - אף פעם לא ראיתי אותו נטול כלבי ים, ובקיץ אני שם כמעט כל יום שישי לשחות. לדעתי זה מקום שווה ביותר - נוף של ים + מפרץ (האורות של פיראוס וגו'), מסעדות / גלידות טובות. חניה סיוט אם מתעקשים לחנות חינם, אבל יש כמה חניונים במחיר סביר. אם אתה כבר באיזור - לעלות (באוטו) ל-Mt Soledad לתצפית על כל האיזור (זה 7 דקות מה-cove). עוד תצפית + טיולון - Point Loma / Cabrilio National Monument. ב-Sea World לא לוותר על ההופעה של Cirque (או אם זה לא שלהם אז זה לפחות בסטייל שלהם) - זה מוחבא בקצה, אבל מוצלח. מצד שני, ההופעה החדשה של שאמו די גרועה. אולי שווה ללכת בערב ל-Shamu Rocks. תהנו!

אספרסו2

New member
אתה שואל ברצינות?

בגן חיות -חיות הבר כלואות בכלובים בודדים ואתה משוטט בינהן,רגלית,אתה צופה בהן והן בוהות בך. בספארי-חיות הבר נמצאות בתוך שטח סגור על שטח גדול יותר אתה ממונע ותלוי בכלי הרכב שלך לצורך השיטוט בין החיות שבוהות בך בשיעמום.

ranshe

New member
אם זו שאלה פילוסופית, קיבלת תשובה מאספרסו2

אם זו שאלה קונקרטית לסן-דייגו, אז בערך 30-40 מייל

למעלה