טיול קטן - מומלץ

sporTV

New member
טיול קטן - מומלץ

פותחים את הטיול במסעדת אבו שוקרי בכפר אבו גוש, שנמצא בדרך לירושלים. משם נוסעים להר אדר. זהו יישוב יפהפה ששוכנת בו אנדרטה לזכר חיילי חטיבת הראל. באנדרטה יש תצפית מדהימה שממנה רואים ב360 מעלות את הארץ! מירושלים ועד ים התיכון. פשוט מדהים. מומלץ בחום! נ.ב. בכדי להגיע לראש האנדרטה יש לטפס 60 מדרגות - היו מוכנים לזה
אבל זה היה שווה כל רגע....

b e c k y

New member
היינו שם השבוע

באמת מקום מרשים. הילדים השתוללו שם בטירוף שלהם. עשו תחרות ריצה במדרגות (בעליה) וטיפסו על כל הטנקים. אחלה מקום לסיים בו יום טיול באזור ירושלים. אנחנו אכלנו אח"כ בפונדק אלביס. סתם בשביל הקטע.

sporTV

New member
צודקת

שכחתי את פונדק אלביס! פעם ראשונה שבכלל גיליתי שקיים כזה דבר בישראל... לא נכנסו לשם אבל זה נראה מגניב לחלוטין.

chakiv

New member
אנחנו, לעומת זאת, נסענו להר מירון

וסיפרנו את הבן שלי, מושיקו, שעוד יומיים הוא בן 3 !! פתאום, אחרי התספורת, הוא כ"כ גדל, שהיתה את הצביטה הזו בלב. שמחה גדולה מהולה בכמה דמעות...ככה זה מעכשיו והלאה? ורדית

chakiv

New member
כן קורה בל"ג בעומר....

אבל אני כבר לא יכולתי לחכות! (פשוט היתה למושיקו חגיגה על הראש כמה פעמים ופשוט נמאסה עלי החינגה הזו..
) אז הצלחנו להתאפק עד גיל 3, ועשינו מזה ממש חגיגה עם כל המשפחה (סבים, סבתות, דודים ודודות) ועלינו להר מירון + טיול בדרך על הר תבור. תמונות בהמשך, sporTV). אח"כ נסענו לצפת, והתארחנו במלון "רות-רימונים". מומלץ. באמת שזו היתה חוויה מהנה ומרגשת. שמרתי אפילו תזכורת מהשיער. ורדית

גם לי יש תץזכורת מהתספורת הזאת ...

איפה הימים שהייתי בלונדיני עם עיניים כחולות..

chakiv

New member
אפשר לחשוב שעכשיו אתה לא

בלונדיני
עם עיניים כחולות
חה חה

chakiv

New member
לא מצליחה להעלות תמונות לפורום ../images/Emo10.gif

הן גדולות מדי (מעל 3MB). אני מנסה כבר מעל חצי שעה, וזה כבר מאוחר. אנסה אח"כ.... ורדית

למעלה