טיול צלילה בחול

ayalshi

New member
טיול צלילה בחול

שלום,
אני מעוניין לעשות טיול צלילה בחול לבד. ביררתי על טיול מאורגן ב wilddive וב geo tours.
ב wilddive עולה לי לטיול של שבוע 3000$ למלדיבים, ו 5000-6000$ לקובה . בררתי כמה עולה טיסה ליעדים האלה וזה עולה 1000$ האם אלו מחירים סבירים ? או שעדיף לי לעשות טיול לא מאורגן למלדיבים או לקובה וזה יכול לצאת לי יותר זול? אבל אז אני צריך לדעת איפה האתרי צלילה הטובים ולהזמין מראש במועדוני הצלילה שם.
כל הצעה תתקבל בברכה

חי בר

New member
קח בחשבון שבטיול צלילה הרבה דברים יכולים להשתבש

אם הטיול מאורגן דרך הסוכן בארץ, אתה יודע שיש לך גב ובמידת הצורך שיחה טלפונית יכולה לשנות הרבה. על אילן ורד (wilddive) אתה יכול לסמוך.

האם זה משתלם? כל אחד עושה את השיקולים שלו, איפה לשים את הקו- נניח יוצא 10% יותר זול לארגן לבד (סתם זרקתי מספר). זה מצדיק את ההתעסקות והסיכון? ואם זה 20% יותר זול? 50%? בשביל 100% יותר זול אני בטוח ב-100% שאני מארגן לבד בלי לחשוב פעמיים.

כמה חברים מהפורום עשו לפני שנים רבות ספארי למולדיביים (דרך סוכנות- לא זוכר מי ומה אבל זה לא משנה). הכל היה נפלא. כעבור זמן לא רב התמזל מזלם והם שוב נסעו, אבל החליטו לארגן לבד וזה היה זול יותר- אבל ממש לא נטול חריקות. הם נהנו מאוד, אבל בדיעבד אני חושב שהם די הצטערו שלא הלכו על האופציה של מאורגן. אני אחפש בפורום את חוויות המסע שלהם, בטוח שזה יאיר קצת את עינייך או מאוד יעזור לך להחליט.

tandy1000

New member
דעה בשנקל

אומנם אני בלי הרבה ניסיון בחו"ל אבל..
תנסה לבדוק באינטרנט על liveboarod ספארי צלילות מסירה
יש הרבה גופים שעושים את זה להמון מקומות (לא בטוח לגבי קובה)
ולדעתי האישית זה שווה אפילו אם צריך לשלם יותר

רק דעה אישית

נ.ב. גם מהאופרציות מהארץ תנסה להזמין טיסות לבד אולי יצא יותר זול

למעלה