טיול צופי אש קיץ 2003

טיול צופי אש קיץ 2003

אני מצטט ממזכר שהגיע מועדת צופי אש השנה טיול לשלושה ימים בתאריכים 22/07/03 - 24/07/03 ימים שלישי, רביעי וחמישי. הטיול לצפון הארץ. אזור בית שאן נחל קיבוצים ,סכר נהריים ,חמת גדר, רמת הגולן, העיר טבריה. יהיה שיט בקיאקים, קיר טיפוס אומגה, בריכות המים בגני חוגה שיט ודיסקו על יאכטה בכינרת ועוד . יש להעביר רשימות צופים עד 31/06/03

fireman

New member
כרגיל....6 שנים

ומסתבר שגם השנה האחרונה בה אוכל להיות מתנדב בכיבוי אש וגם הפעם אני לא אוכל לצאת לטיול הזה.....א-כ-ז-ב-ה.....

dimaspector

New member
תשובה

נרשמים אצל אחראי הצופים שלך מתאם הכבאים וכמו כן העלות משתנה מתחנה לתחנה בגלל שתלוי כמה כסף יקציב המפקד לטיול כמו כן הנציבות משתתפת ברוב כספי הטיול. והבנתי שהצופים של אילת גם היו. וכנראה הם יגיעו בטיסה עד שדה דוב

אבל אבל אבל.. יש לי גיבוש!

כן, לי יש גיבוש לקורס הישרדות.... אני כל כך רוצה לבוא!!!

S e l e c t o R

New member
שאלה לי,

הטיול הזה, זה מעין צ'ופר למתנדבים וכתודה על התנדבותם וכו', אז למה זה בכסף? כאילו מה הפואנה? שלא תבינו אותי לא נכון, אני מוכן לשלם,אפילו לתרום כסף למערך הכבאות! כי אני יודע שהתקציב לא גדול במערך הכבאות בארץ. אבל אם הטיול הה אמור להיות כ"צ'ופר" אז למה עולה לנו כסף? באמת שאני לא בא נגד זה, אמרתי, אני אשלם כל סכום...בכיף!

TAFD

New member
הטיול מסובסד

הנציבות מסבסדת את רוב המחיר של הטיול, נראה לי ש 2/3. ככה שהצופים משלמים משהו כמו 150 שקל (כל שנה זה קצת אחרת) ובכסף הזה הם מקבלים 3 ימים אוכל, אכסניה, אוטובוסים, כניסה לכל המקומות וכו' שאלה דברים שעולים הרבה יותר ממה שכל אחד מהצופים משלם.

dimaspector

New member
לפי מה שאני יודע

הטיול עולה משהוא כמו 50000 שקל לכל הצופים בארץ משהו כזה (תלוי בכמות הצופים). הנציבות משתתפת במשהו כמו 33000 שקל והשער מתחלק בין התחנות לצופים שלה. וכמו שאמרתה בגלל שאין כסף והתקציב הוא דיי קטן לכבאות זאת אומרת שלנציבות גם כך אין דיי כסף ובמיוחד לתחנות שהם תלויות בעיריות ובמועצת המקומיות והאזוריות ולכן הצופעם משתתפים ומקלים על התחנות והנציבות וגם גך משאנחנו משלמים זה מחיר סימלי מאוד

לדעתי

היה הכי טוב עם היו מארגנים יום כיף אחד בשנה לצופים שכולם נפגשים (חוץ מהפגישות שיכולים לארגן הצופים לבד לעצמם) ואת הכסך לטיול לחלק בין התחנות שיש להם צופים ושכל תחנה תצא לטיול לבד לאן שהצופים שלה ירצו לכמה ימים שירצו בכמה כסף שירצו בתאריכים שירצו זה טיול של הצופים אז שהצופים יבחרו מה טוב להם וכן נציג של צופים (אפילו כמה זה חובה בועדה עם רוצים לשמוע מה הצופים רוצים חוץ מהחובות והנהלים שחלים עליהם.

למעלה