טיול פסח
21-22/4

טיול פסח ../images/Emo73.gif 21-22/4

בבוקר יום ב' נסיעה לפארק נחל חדרה ליד קיסריה, ניתן לשלב טיול לנחל תנינים ומעגן מיכאל בדרך, אחה"צ ירידה לחוף הים באולגה, שעשועים רחצה בים ומנגל עם הילדים. (החוף יפהפה והרכב עומד קרוב מאוד למים). בערב נדידה של 1 ק"מ צפונה לכוון תחנת הכח של חדרה התמקמות עם אוהלים ללינת לילה בפארק נחל חדרה, קומזיץ' וגיטרות לתוך הלילה.. למחרת בבוקר יתכן טיול באזור. יתרונות: נסיעה קצרה , אין עלויות בכניסה לחוף ולפארק (פתוח לציבור). חסרונות: חוף לא מוכרז, אין מקלחות ושרותים, טיול בקטנה.... (איזה יופי אני עושה העתק הדבק....) מי מגיע ומי יכול להטרימפ ומהיכן? ולמי יש הערות/ הארות/ השגות

אבו4

New member
אני יכול רק בשלישי כרגע...../images/Emo10.gif

בכל מקרה אני נרתם לתפירת הטיול גם אם לא אוכל לבוא. אדאג להעביר את כל הפרטים למנעלת!

reo2

New member
מגיעה עם ביתי בע"ה ליום הראשון של הטיול HELP

עם הכוונה לפארק...

אבו4

New member
הסבר איך מגיעים לאולגה

נוסעים צפונה על כביש החוף עד לגשר מחלף חדרה. בגשר חדרה פונים ימינה ועולים במחלף על הגשר לכוון הים (מערב...). נכנסים לאולגה וממשיכים ישר. בככר הראשונה ימינה. בצומת T שמאלה וישר עד הסוף. רגע לפני שהכביש מתעקל בחדות שמאלה לכוון הבנין הגבוה של כפר הים יש פניה ימינה לדרך עפר. פונים ימינה ומיד שמאלה ו... הגעתם לחוף המדהים... כדי להגיע לפארק נחל חדרה: יוצאים מהחוף חזרה בדרך בה הגענו. אחרי שהגענו חזרה לכביש מדרך העפר פונים בכביש שמאלה ומיד שמאלה עוד פעם. נוסעים ישר עד הסוף לכוון הארובות של תחנת הכח ואחרי 1 ק"מ מגיעים לחניון של הפארק. מומלץ לטייל שם בטיילת היפהפיה ליד הנחל. יש אחלה מדשאות למשחקי כדור ובכלל... תגיעו לפני החשכה כי התאורה שם חלשה.

למעלה