טיול-פסח 2003

balkanyi

New member
טיול-פסח 2003

תאריך:19\18 אפריל חוה"מ פסח או 26\25 אפריל יעד:דרום רמת הגולן מסלול:יום שישי. 7:00-נפגשים בסינמה סיטי הרצליה פיתוח. 8:00-תזוזה על גביי כביש החוף לכיוון צפון. 9:00-עצירה באולגה לטובת מפגש עם קוביקס ,עמרי מגל ושות'וכל מי שבא מהאזור. 9:30-ממשיכים לצפון דרך כביש החוף,פורדיס וזכרון יעקב. 10:30-עצירה בגן הנדיב לארוחת בוקר קלילה. 13:00-תזוזה לכיוון צומת גולני. 15:00-עצירה בצומת גולני ומפגש עם הצפונים (לא איתך בן)וwc . 15:30-16:00-תזוזה לכיוון טבריה(כביש 77),טבריה,ירידה לכינרת. 17:30-18:00-הגעה לחניון מסודר (שיקבע מראש)ארוחת ערב ,בדיקת רכבים, הכשרת המקום ללינה.(מי שרוצה מוזמן להיכנס לשחיה ) ערב שישי: יש אפשרות לבלות בטבריה או בקיבוצים באזור,יש אפשרות גם להישאר בחניון. יום שבת 8:00-השכמה ארוחת בוקר של שגיא. 9:30-תזוזה, אחרי שהשארנו מקום נקי לתפארת מדינת ישראל,לכיוון רמת הגולן דרך צ.יהודיה,צ.קצרין,עין זיוון,תצפית בנטל. 12:30-13:00-ירידה לכיוון דרום רמת הגולן,מאחורי התלים,צ.מגשימים, צ.דליות. 14:00-ארוחת צהרים בטבע בצ.דליות או ישנה אפשרות לאכול במקום יותר יפה המצריך נסיעה של ק"מ בשביל המתאים לרכב פרטי. 16:00-תזוזה לכיוון ת"א דרך צ.גמלא,צ.יהודיה,חד נס,עמיעד,גולני,פורדיס, כביש החוף. לינה:אוהלים ארוחות:בוקר שישי-כל אחד יכין משהו ונתחלק. צהרים שישי-ארוחה קלילה בגן הנדיב.(ממה שקנינו) ערב שישי-על האש.(כל אחד יביא את הבשר שהוא אוכל) בוקר שבת-(ממה שקנינו). צהרים שבת-(ממה שקנינו)\על האש. עלויות:דלק (תלוי בחיפושית שלכם) לינה בחניון.בערך 50 לרכב. אוכל 50-60 לאדם תלוי במספר האנשים. אטרקציות:שישי-גן הנדיב,כינרת,על האש(בשבילי זה אטרקציה)ובילוי ערב. שבת-מצפה בנטל,ומסלולים כגון:ג'ילבון,גמלא,בריכת המשושים. *נא להיות ספונטנים. *אתם מוזמנים להוסיף מסלולים שנראים לכם ו\או אטרקציות. *לא חייבים לבוא עם חיפושית למרות שנסיעה בשיירת חיפושיות עדיפה על סתם יצירת פקק . *לא לקלל אותי. *לא לשרשר שטויות כי זהו ניסיון אחרון להרים טיול כזה. *שאלות אליי לפרטי או לטלפון 057-315989 . *תאשרו נוכחות באמצעים הנ"ל.

Joe Bugin

New member
טוב חברה - מחקתי את כל ההודעות

ששירשרתם כאן - יוני , סומסום . ניר . קובי .TOLTOL עמרי וכל מי שאני לא זוכר כרגע- עמכם הסליחה אבל הנושא התחיל לגלוש קצת יותר מדי בקיצור - מי שבעד ההצעה של אבי שיכתוב פעם אחת כאן בלי הערות והארות מיותרות ויוסיף גם כמה חברים מצטרפים איתו. אני אישית בעד הטיול וחושב שיכול להיות מוצלח מאד אבי - אם כבר התחלת אז תמשיך לארגן ברצינות יום שישי נסגור פרטים וכל אחד שיתקשר למי שהוא חושב (הכוונה בלי סבב טלפונים) מקובל? (תזכרו - אני מבקש הודעה אחת בלבד ומשורשרת כתגובה להודעה הזו) תודה ולהתראות יוסי

ofir_y

New member
יוסי... מחקת גם הודעות שקשורות

רשמתי הודעה עם הצעה (בנוגע למועד, לציוד, ולחיפושית של קובי) לא הבנתי בשביל מה למחוק... לתשומת לבך. בכל מקרה, אני בעד טיול ביום שישי הבא!

kobix1

New member
יאללה לכו על זה!

מוכן בכיף! ומוכן לעזור לארגן לטלפן למנגל ומה שצריך כולל תיקוני דרך! יאלללה חברה להתחיל להתעורר ולעשות לנו קצת כיף!

מניע

New member
מכין את בוני למסע!

אבי אני איתך! אם צריך עזרה אז המספר שלי הוא 053-656942 ניצן

latino76

New member
היפה והחיה מוכנות לטיול הגדול!@

יאללה חברה לחמם מנועים לקרר שמנים אנחנו ממראים

למעלה