טיול פורום

syair

New member
טיול פורום

מה קרה עם טיולי הפורום? אז ככה ב-17 למאי (יום שבת), נערוך טיול פורום בן יום אחד לנחל כזיב, ומבצר המונפורט. אפשר לשנות את הטיול ליום שישי ה-16, אבל רק עם זה מקובל על כולם. אז מי שמעוניין להצטרף, מוזמן לצרף הודעה לשרשור זה.

עוזיג

New member
אני

אני בהחלט מעונין אבל הבעיה הרגילה שלי (כמו בפעמים הקודמות) היא איך להגיע.אם מישהו מתכוון להגיע מאזור המרכז עם אוטו נא לכתוב לי הודעה

shaishoo

New member
בטח ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

כמובן כמובן, ואני אפילו אצליח לשכנע את יעל "במדבר" לבוא
ואם אני מגיע מהמרכז אז יהיו לי עוד כ-2 מקומות.. אם מירושלים אגיע אז עוד 2-3 ...

syair

New member
אני מקווה

שהפעם זה יסתדר לכולנו, ואכן כולנו נוכל להגיע לטיול. ארגנתי הפעם טיול רק בן יום אחד, מכיוון שהבנתי שטיול בן יומיים הרבה יותר מסובך לארגן, במיוחד שהרוב פה עובדים במשמרות או סטודנטים. עדיין יש את האופציה להעביר את זה ליום שישי אם כולכם חושבים שזה עדיף.

יום שישי לא עושה את זה יותר נח...

לפחות לא לי... אם תגידו שלא הולכים לבטל... אני ינסה למצוא מחליף לשבת בבוקר שאמור לעבוד...

syair

New member
אל דאגה

בערך שבוע לפני אני אזכיר לכולם על הטיול. גם ביום שישי אתה עובד?

שישי לא עובד... אבל כנראה לומד...

וצריך לדעת די בקרוב מה נסגר... לנסות למצוא מחליף...

syair

New member
לפי מה שנראה

יש כבר 4-5 שמגיעים פלוס אפשר גם חבר מביא חבר, כלומר שתצרפו חברים שלכם לטיול. מלבד shaishoo והמשוטט בדרכים. אין לי את הטלפונים שלכם. אז תשלחו לי בבקשה את מס' הטלפון שלכם במסר אישי, כדי שאוכל בסוף השבוע הקרוב, לוודא אם אכן אתם מגיעים לטיול.

ORIKA

New member
אפשר גם?../images/Emo165.gif

אני מקווה שיהיה לי מכונית ואם לא אז סלע אתה לוקח אותי,מובן? בקיצר...נסתדר איכשהו אז אני באה,טוף?

syair

New member
בוודאי../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif לראות אותך

ובקשר למכונית. אני בטוח שנמצא פתרון לכך.

למעלה