טיול פורום בארץ

sela v

New member
טיול פורום בארץ

לפי תוצאות הסקר רובכם רוצים לצאת לטיול פורום, אז ביום שישי ה-12 לנובמבר נצא לטיול. השאלה לאן? לפיכך ביום שני הקרוב ה-18 לאוקטובר נקיים צ'ט בפורום בשעה 12:00 בצהרים.

sela v

New member
לצערי רק יום שישי

כי ביום שבת אחה"צ אני כבר על המטוס חזרה ללונדון.

jeshu

New member
אם זה רק יום שישי אז עדיף נראה לי לשמור על זה באיזור המרכז - הרי ירושליים או משהו בסגנון.

natyh

New member
לצפון

כי למחרת מתקיים סובב כינרת באופניים . נתי

sela v

New member
בתור צפוני

כלומר מישהו שבמקור מהצפון (חיפה), אני דווקא מעדיף את הדרום. מה יש בהרי ירושלים, שלא קרוב מדי לקו הירוק? לי היו הצעות לנגב וים המלח.

sela v

New member
וגם תקופת הסתיו

היא תקופה מצויינת לטייל בדרום.

ששש

New member
בהרי ירושליים עשרות !! מסלולים

מפה מס' 9 של הרי ירושלים מכילה עשרות אתרים ואולי מאות מסלולים. השאלה מה מחפשים. לא קרוב ל"קו הירוק"? איזה טווח ביטחון אתה צריך? 5 ק"מ אולי 10? גם ירושלים עצמה קרובה לקו הירוק כמו כפר סבא, עפולה, אשקלון, ועוד ועוד. ככה זה, מדינתנו קטנה וצרה לא כמו אנגליה. או שהספקת לשכוח את זה?

sela v

New member
בגלל זה הנגב נראה יותר מפתה

במיוחד שזו העונה לטייל שם. לגבי טווח בטחון, לא רוצה לחשוב על זה, ולכן מעדיף את הדרום. חשוב גם להדגיש שאופי הטיול, הוא טיול חברי, ולא טיול מאורגן.

ששש

New member
החורף זו העונה לטיולים.

הנגב ובמדבר יהודה פחות חם. בהרי ירושלים יש פריחה, ירוק, ותצפיות עם ראות מצויינת. בכרמל וברמות מנשה פריחה מרהיבה ונוף ירוק בגולן ובגליל נחלים זורמים פריחה והרבה הרבה ירוק. ולנושא הבטחון, הרי ירושלים בטוחים כמו כל מקום אחר בארץ גם על מדבר יהודה ניתן להגיד נמצא בסמיכות ל"קו הירוק" בעיקר בחלקים הצפוניים שלו. השאלה מה מחפשים ומה העדיפות, לכל מקום יש יתרון. מה שכן הנגב לא יפתיע לרוב עם גשם שעלול לפגוע בטיול כזה ואלי נזכה לראות שטפון.. מצד שני, בכ"ז ישראל , כמה גשם יכול להיות? לא הבנתי לנושא טיול חברי ולא מאורגן למה קשורה ההתיחסות?!

sela v

New member
שנכנסת לנושא הבטחוני

נזכרתי בנושא המאורגן, הכוונה היא שאנו נטייל כחברים, ולא כקבוצה, שאז יש את כל נושאי ביטוח, ואחריות אישית לגבי הקבוצה.

jeshu

New member
אם כך הנקודה היא לא טווח הביטחון,אלא השביל עצמו - רק לדאוג שלא הולכים לתוך כפר ערבי קרוב כגון בתיר.זו לא בעייה באמת. בנוגע לדרום,נשמע נחמד,אבל רק ליום אחד,ואיך חוזרים בשבת,לי אין רכב פרטי.

sela v

New member
חוזרים בטרמפים עם רכב מהשטחים ../images/Emo8.gif

פרה פרה, קודם נחליט איפה בדיוק מטיילים ואז נגיע לעניין התחבורה. באזור הרי ירושלים יותר קל להתנייד בשישי אחה"צ? גם בגלל שהיום מאד קצר, אני מציע לצאת בחמישי בערב, לישון באזור הטיול, ולהתחיל למחרת מוקדם בבוקר.

סלע...

אני מקווה שהלקחים שהופקו מהטיול באילת זכורים לך...
תן לחברה להנות ולהכיר.... ואם יסתדר, אני גם באה

sela v

New member
מקווה לראות אותך בטיול

לגבי הלקחים, הבהרתי לי שהכווה היא לקצב הטיול. האם לשאר המעוניינים להצטרף לטיול יש הערות בנוגע לקצב וקושי המסלול? לדואגים שלא יהיה איך לחזור, לי יהיה אוטו, ככה שאיתי יכולים להגיע עוד 3 אנשים.

natyh

New member
אולי כדאי לארגן

צפיה משותפת בסרט: המסע של צה גווארה לטובת אלה שצריכים להגיע לסובב כינרת למחרת היום, ולא יוכלו להגיע לטיול . מה דעתכם ? נתי

sela v

New member
אותי אישית זה לא מלהיב

כמו טיול בשטח. ולגבי מפגש מול טיול, אני חושב שהרוב הצביע בעד טיול בסקר הפורום.

למעלה