טיול עם מים

yehuda150

New member
טיול עם מים

ערב טוב לכולם,
אנחנו רוצים לארגן חופשה משפחתית בעוד שבועיים, חשבנו על כיוון הצפון כי בדרך כלל אנחנו מדרימים.
רציתי לקבל המלצות על אטרקציות באיזור הצפון (גליל עליון והסביבה), חשוב לי מסלולים ואטרקציות עם מים, גם בגלל החום הכבד וגם כי זה עדיף עם ילדים. (גילאים 6-13).
אשמח גם להמלצות על מקום לינה טוב ועל רמה.

נתי

New member
נתחיל מהסוף

מקום לינה טוב תוך שבועיים בשיא העונה יהיה קצת קשה למצוא ...

לגבי מסלולי מים:
רשימה חלקית:

המסלול הארוך בחצבני
הזאכי (במידה והוא נפתח לאחר שנסגר)
נחל עמוד
המג'רסה
הבניאס (בשמורה הסגורה אסור להיכנס למים)
הדן (ראה הערה קודמת)
אולי קטעים של נחל דישון עדיין זורמים
בפארק הירדן

בגליל המערבי: נחל כזיב

עופר 249

New member
נתי תרשה לי לחלוק עליך לגבי לינה אנחנו מצאנו

היום לינה לחמישי עד ראשון במחיר בהחלט שווה לכל נפש ואנחנו נוסעים ביום חמישי{איזה כיף
}
חפשו במרשתת {אלעד מקפיד על העברית אז אני זורם} צימרים בדקה ה90 או באתר ספונטני ותמצאו

אלעד 1975

New member
תהנו. היכן בדיוק,מותר להגיד?

ואני מנסה להקפיד על העברית בעיקר כדי להחליף אנגלית. אם זה ערבית או ארמית - אני זורם...
ובכל זאת גם בהקפדה על שפתנו אני עפר לרגלי עמית, אשר לא רק משמר את הישן אלא מעודכן בכל החידושים האחרונים של האקדמיה לעברית.

עופר 249

New member
בטח מותר

דגן בגולן בנאות גולן ב950 שח לשלושה לילות לכל המשפחה שאחזור אספר אם היה כדאי{אם כי אנחנו צנועים למדי בדרישות אז אנחנו לא קנה מידה לצימרים}
תכנונים עדיין אין אבל לא נעשה טיולים קשים .בגדול טבילה בכנרת החצבאני ונחל חרמון תחתון ואולי גם מרכז מבקרים כלשהוא

אלעד 1975

New member
זיל הזול. זה צימר של רמי לוי?

גם אני רוצה...איך מחלקת היולדות בנאות גולן?

סלח לי אם שכחתי אבל אתם עם 2 ילדים (עוז הבר מצווה, אח צעיר יותר ו...?) או יותר?

pita125

New member
אפשר למצוא מקום לינה

יש כל כך הרבה צימרים בקיבוצים ובמושבים ו-3 בתי מלון (כפר בלום, הגושרים, כפר גלעדי) כך שמקום לינה בטוח אפשר למצוא.

מוסיפה טיולים:
תל דן
נחל עיון (מפל התנור)

אטרקציות:
קייאקים (כפר בלום, הגושרים וכו')
צוק מנרה

ואפשר סתם להתיישב באחת הזולות ליד הנחל (באיזור שאר ישוב או קיבוץ שדה נחמיה) ולהעביר שם בכיף כמה שעות וכמובן להשתכשך בנחל..

תהנו!

אפשר עדיין למצוא מקומות לינה בצפון, אבל

לא להתמהמה יותר מדי...
אנחנו הזמנו חופשה במלון פסטורל בכפר בלום לפני מספר ימים. יש להם מבצעים די נחמדים עכשיו. תבדקו אם זה רלבנטי עבורכם.

לגבי המסלולים והאטרקציות, קיבלת כאן מגוון הצעות נחמדות מאד. אני ממליצה על טיול בנחל שניר או בבניאס ואם אתם חובבי "אקסטרים", אפשר לשלב גם רפטינג בירדן או קיאקים בקיבוץ הגושרים או בכפר בלום עצמו.

יש מגוון מסלולים ואטרקציות באזור הזה, אתם רק צריכים לבחון מה מתאים לכם מבחינת דרגת הקושי והלו"ז ולצאת לדרך...

תהנו!

yehuda150

New member
תודה רבה לכם!

מצטער על הדילאיי בתגובה, המחשב שבק חיים לזמן מה

למעלה