טיול עם אופי דתי... ?

HB285

New member
טיול עם אופי דתי... ?

שלום, אני מעוניינת לקחת את החברה בה אני עובדת לטיול בן חצי יום - יום במקום כלשהו בארץ. אנחנו חברה של חצי דתיים חצי חילוניים, הייתי מעוניינת לעשות טיול שהוא יותר עם אופי דתי-יהודי ולא אטרקציה כל שהי או נחל או משהו... (למרות שכל טיול ברחבי הארץ יכול להיות מתאים - אני מקווה שאתם מבינים את הכוונה שלי ? ). חשבנו על טיול לירושלים או לצפת. האם יש למישהו רעיונות נוספים שיכולים להתאים ... ?

pinzo01

New member
נישלח לך במייל הפרטי בתפוז

כמה הצעות את מוזמנת לחזור אלי ואנסה לסייע לך

כמה הצעות

יצאתי הרבה עם קבוצות דתיות, כך שיש לי מילה: בדרך כלל לכל טיול שהוא מוסיפים קבר של צדיק לתפילה זו או אחרת, תלוי בשעה ביממה... בצפון לא חסר, באזור המרכז קצת יותר מורכב, אבל עם קצת מאמץ.... גנים לאומיים בדרך כלל גם נושאים אלמנט דתי. כמעט כל אתר/אזור בארץ יכול להיות עם אופי דתי - עם הדרכה מתאימה. (התנ"ך....) אל תשכחי להתחשב בחבר'ה החילוניים, בדרך כלל הם לא מתים על זה. בהצלחה, וספר/י לאן בסוף הלכתם.

זאבהו

New member
טיול בעל אופי דתי

ניתן לערוך סיור כזה בבני ברק או בירושלים תוכל לקבל פרטים.

יענקיק

New member
מסלול מומלץ בני דרום הליכה בנחל לכיש ואשדוד

מסלול המלצה בלבד ארוחת בוקר,וסיור בבית הבד והמוזאון בבני דרום,ניתן לקבל במקום בתשלום ארוחת בוקר קלה (אוכל כשר).המשך לכיון נמל אשדוד.הליכה כשעה בטילת לאורך נחל לכיש מהחניה עד הים כשעה,או לחילופין לעלות עם הרכב לתל יונה לתצפית המשך סיור רכוב בעיר אשדוד לכיון פרק עד הלום,סיור ליד האנדרטה וסיפור הקרב בתש"ח.נסיעה לניצנים נקודת הישוב בעבר סיפור הקרב בתש"ח ונפילת המקום. היום במקום בית ספר שדה,וסביבו מגורי המפונים מאזור גוש קטיף הישוב החדש ניצן.ניתן להמשיך לכיון פרק החולות.להמשיך לקיבוץ ניצנים שנבנה מחדש שהלוחמים חזרו לאזור בגמר הקרבות.ניתן לאכול צהריים(כשר)בתשלום בקבוץ .לסיום ניתן להמשיך למרחצאות יואב (בתשלום)מרחצאות מים חמים וטיפולים במקום. לסיום הטיול.לתיכנון המסלול או מסלולים נוספים לעזרה .תתקשרי בבקשה לאימאל הישיר שלי בבקשה[email protected] . בתודה יעקב פרלשטיין(יענקיק)

למעלה