טיול משצים מי יוצא לטיול משצים ב-28-29.12 ??
Y y a r d e n 8 New member 16/12/05 #4 אהה אז לא נראה לי שאני יראה אותך.. את יוצאת בתור פשצית או משצים? או משבית?
C clyps New member 17/12/05 #5 אני יוצאת../images/Emo6.gif יש מצב שזה נופל על הופעה של קורין אלאל בים המלח.. ואז אני אשכנע את המורה שלנו להוציא אותנו לזה! יאי!! יהיה אחלה בחלה.... נוסטלגיה מטורפת..
אני יוצאת../images/Emo6.gif יש מצב שזה נופל על הופעה של קורין אלאל בים המלח.. ואז אני אשכנע את המורה שלנו להוציא אותנו לזה! יאי!! יהיה אחלה בחלה.... נוסטלגיה מטורפת..
כ כרובי המקורית New member 17/12/05 #6 גם אני!!! (דו מיני!... לא סתם...) חחח.... אני יוצאת לכנס בתור מש"בית.... מי את ומאיפה?!?! רותם
Y y a r d e n 8 New member 17/12/05 #7 רותם באמת!! היא אמרה מרחובות.. חח סתם רותם חולה עלייך.. ויש לי עוד רעיון.. יותר נכון לאחותי.. אני יגיד לך מחר.. אמרתי כבר לשיר
רותם באמת!! היא אמרה מרחובות.. חח סתם רותם חולה עלייך.. ויש לי עוד רעיון.. יותר נכון לאחותי.. אני יגיד לך מחר.. אמרתי כבר לשיר
נ ניצניזם New member 17/12/05 #8 את מרחובות זת'ומרת מחוז מרכז? כל המחוזות יוצאים באותם תאריכים?? לאן אתם יוצאים? - נעים להכיר... שניצ
ה הילרי רדקליף New member 17/12/05 #9 גם אני מרחובות! ואני יוצאת איזה רותם את????(אני מכירה אחת) היית בקורס ועם כן באיזה קבוצה! סורי על ההצפה!! וסורי שאני לא מגיבה הרבה!
גם אני מרחובות! ואני יוצאת איזה רותם את????(אני מכירה אחת) היית בקורס ועם כן באיזה קבוצה! סורי על ההצפה!! וסורי שאני לא מגיבה הרבה!
P pirk New member 18/12/05 #10 אני יוצאתת =] והשנייה הצטרפתי לפורום חחח שיר ממחוז מרכז דרומי.. מישהו כאן היה בקורס של מרכז דרומי?
ה הילרי רדקליף New member 18/12/05 #13 אני הייתי במחוז מרכז דרומי!!! איזה קבוצה את היית?? ולי קוראים עדן!
S shahar s New member 22/12/05 #19 אני יוצאת לכנס .. בתור משצ"ית ואני חדשה פה.. אני מפ"ת מחוז מרכז מישהו היה בקורס עם מיקי ..??