טיול מסביב לעולם

meni1234

New member
טיול מסביב לעולם

אלה היעדים שאני רוצה לבקר מישהו יודע כמה זמן אני צריך האם 130 יום יספיקו וכמה בערך יעלה לי טיול כזה ת"א אמסטרדם פריז הריביירה הצרפתית ברצלונה מדריד איביזה פלמה קזבלנקה ראבט מרקש עיר באפריקה 1 עיר באפריקה 2 עיר באפריקה 3 עיר באפריקה 4 דלהי בומביי גואה קטמנדו בייגינג טוקיו בנקוק קו סומוי קו פאנגן פוקט סינגפור באלי סידני אוקלנד פיקטון בואינוס איירס מר דל פלטה מפלי האיגואסו סלבדור דה באייה ריו דה זנרו מקסיקו סיטי קנקון הוואנה גמייקה שייט למיאמי אורלנדו טורונטו מפלי הניאגרה וושינגטון ניו יורק לאס וגאס סן פרנסיסקו לו אנג'לס ת"א

sela v

New member
רשימה קצת ארוכה

לגבי האם 160 יום יספיקו השאלה מה אתה רוצה לראות בכל מקום. קשה לי להאמין שסוכן נסיעות ישב ויתכנן לך דבר כזה אלא אם תשאיר מקדמה שמנה. אתה יכול לנסות את האתר המצורף שהוא מצויין לכרטיסים סובבי עולם. סתם הערכה גסה, שרק על הטיסות אנו מדברים על לפחות 5000 דולר.

sand372

New member
לא יודע אם הכרטיסים סביב העולם

זה מה שהוא צריך. עד כמה שאני הבנתי אם לוקחים כרטיס סביב העולם צריך לעשות טיול מעגלי , לדוגמא באירופה אם הוא נחת באמסטרדם בכרטיס סביב העולם הוא צריך להמריא מאמסטרדם ליעד הבא לא ? במקרה שלו אם הוא עושה בדיוק מה שהוא כתב אין לזה בכלל הגיון לא ?

S w i t c h

New member
רק מלקרוא את המסלול...

אני נהיית ירוקה
מקנאה !!!

sunshine2u

New member
למה לעשות הכל במכה?

תעשה חצי מהדברים באותו זמן ותשמור חלק להמשך חייך...

למעלה