טיול מים

backdoorgirl

New member
טיול מים

מכירים את זה שלמרות שאתה מתכונן ומתכנן בסוף דברים מתהפכים?
אז ביקשו להביא בגדים להחלפה כי הטיול כולל מים. אז הבאתי לחלק שאחרי גופיה לבנה יפה וג'ינס קצר. הטעות הייתה רק שלא ידעתי שישפכו עלי כוס קפה דלוח ואצטרך להחליף חולצה עוד לפני הקטע של המים...

אנחנו הולכים כקבוצה מגובשת, חבר'ה צעירים שמטיילים וצוחקים כמו שרק צעירים וחופשיים יכולים. באחת הפינות בתחילת המסע יושבים ומעבירים סיגריה מגולגלת, שותים קצת קפה וממשיכים. כמובן שנתקלתי בבחור הכי שווה בקבוצה (לגמרי במקרה), שמההפתעה שפך עלי את הקפה השחור. מיד צעקתי בגלל החום אבל הוא דאג לשפוך עלי מים קרים, כך שלא נגרם נזק, חוץ מחולצה רטובה ומלוכלכת. ביקשתי שישמור בזמן שאני מחליפה לגופיה ולא יכולתי שלא להבחין בחיוך הקטן שלו. בזמן שנאבקתי לקלף ממני את החולצה הוא שואל אם יכול להסתובב כדי לראות אם אין נזק מהקפה, ואני מאשרת לו. אני לבושה רק בחזייה חצי שקופה ובג'ינס, הוא מתקרב אלי ומנשק אותי, ולאחר מכן מתנתק לבחינה מדוקדקת של אזור החזה....אחרי בדיקת רפלקסים ורגישות הוא מאשר שהכול תקין, ומשאיר אותי קצרת נשימה. החברים מתכוונים לזוז ואני מתלבשת מהר וחוזרת לחברים.

אחרי הליכה מאומצת של כשעה אנחנו מגיעים לברכה טבעית. אני לא יודעת איך הם מצאו את המקום הזה, אבל הוא מבודד לגמרי. אנחנו שוחים, והגופייה הלבנה שלי נהיית שקופה לחלוטין, שבשילוב עם החזייה הדי שקופה והקור של המים גורמים לחזה שלי להראות כמעט בשלמותו, כולל פטמות זקורות.החבר'ה מציעים שילכו לאתר של הקמפינג לארגן את ארוחת הצהריים, אבל הבחור קופץ ואומר שהם לא צריכים כ"כ הרבה אנשים, ובכלל- אנחנו נדאג לארוחת הערב. ואנחנו נשארים לבד. הוא מציע שאפרוש את הגופיה הלבנה לייבוש לפני שכל גבר בסביבה יתנפל עלי. אני פורשת את הגופייה והחזייה לייבוש, וחוזרת למים בתחתונים, מבחינה שהוא כבר עירום כולו. אנחנו שוחים כדגים במים ומשתובבים בשמש, נהנים מתחושת החופש. עד שהוא שוחה אחרי, מצמיד אותי לקיר הברכה, באזור שמוסתר יחסית מהעוברים ושבים, וחודר אלי בתנועה אחת. הפטמות שלי זקורות כנגדו, ואני לא זקוקה לסיכוך של המים מרוב רטיבות משלי, הוא מסתכל בעיני, יד אחת שלו על שפת הברכה לאיזון והשנייה על התחת שלי, הוא נדחק פנימה, עמוק, מסתכל לעיני, מנשק את צווארי. רגלי נכרכות על מותניו, עולות לכתפיו כדי להעמיק את החדירה. כמעט כואב, העומק הזה. הוא נאנח בשקט באוזני, מזיין אותי חזק ולאט. אבל אני רוצה אותו אחרת, רוצה להרגיש את שפתיו על הכוס שלי. ואני מתנתקת ממנו וצפה על המים, עם הפנים. למעלה. הוא נעמד ותומך בי כדי שאמשיך לצוף, נעמד בין רגלי, מלקק אותי בעדינות, מגמיר אותי בשכיבה על המים ואז מוריד אותי חזק עליו, פורק את עצמו בתוכי במים.אנחנו מתנקים, מתנשקים בפעם האחרונה ויוצאים מהמים, מתייבשים קצת בשמש ולובשים את הבגדים החמים והיבשים. חוזרים לחברים הקורצים והמחייכים שלנו... מזל שהיה גם קמפינג בלילה ואוהל משלי לחגוג בו.

מאז אני אוהבת טיולי מים.

giligil55

Member
עשית לי חשק ל...

לטיול מים שכזה...

תיארת נפלא את ...

backdoorgirl

New member
ברור

אחרי פסח זה הזמן האידאלי...כי המקומות הטובות מתרוקנים מהמוני המטיילים

davewod2000

New member
במקרה...

שאין אפשרות לטייל,אפשר באמבטיה,לא?
מחרמן,מחרמן.

backdoorgirl

New member
צפוף!

תודה,תודה. אפשר במקלחת, בג'קוזי, ואז לעבור ריחניים ונעימים למיטה

backdoorgirl

New member
נכון

ריגוש דהים כזה, שאתה אף פעם לא בטוח אם תגמור או לא ובסוף גומר :)

giligil55

Member
בג'אקוזי

אני מאוד אוהבת את הישיבה המשותפת איתו בג'אקוזי הגדול

יש מקום לסקס מטורף שם

backdoorgirl

New member
את המים ברור

אבל מבחינת ניקיון וזה....
אבל זו שריטה שלי :)
מעידפה כל פינה אחרת בצימר, כולל המאוורר :)

giligil55

Member
עובדה היא...

שלא קרה לנו כלום משימוש בג'אקוזי

אבל כל אחד והבחירות שלו ...

למעלה