טיול מיוחד

adi hacohen

New member
טיול מיוחד

בואו נארגן טיול של הר אדר לקריבים?!?! זה יכול להיות ממש מעולה.. ובדרך נשאיר את עופר טל בג'מייקה?!

Ofer Tal

New member
לי יש רעיון יותר טוב

בוא נקים סדנת גמילה לאלכוהוליסטים, ומטורפים בפוטנציה , עדי , את נרשמת?

Hbentzur

New member
אני חושבת שלסדנה של המטורפים

צריך לקרוא "לליה לוקה קימל"!!! וכולם ילמדו להרוג יתושים המוסף הכפול של זמנים מודרנים.

adi hacohen

New member
עופר!

זה ממש מעולה !! ואז היינו מביאים לך את עידן רייכל לג'מייקה בתור הפתעה לזה שלא לבשת כבר שבוע לבצפר את החולצה המוזרה עם הכתמים שלך

Ofer Tal

New member
רק שתדעי

שהחולצה הזאת היא מהכייפת ! ואני אוהב אותה ! והיא לא מוזרה! אומנותית...

adi hacohen

New member
עופר..

זאת לא יצירת אומנות!!! זה משו מוזר.. וזה נראה שקמת בבוקר ורצית לאכול קרונפלקס אבל הכל נשפך עליך.. גם כל מה שאכלת יום לפני

Ofer Tal

New member
סבבה

עדי , מהיום את מקבלת ביקורת בגדים קומפלט, אל תשכחי שאני לומד איתך באותו בצפר, ויותר שעות ממך, צפו לדיווחים

Hbentzur

New member
אתם כמו שתי זקנות פולניות בפארק!

-"את לא תאמיני מה היא לבשה..." -"אוי וי זמיר.. לא יאמן!" -"ממתי פייטים הולכים עם פנינים?!"

adi hacohen

New member
למר עופר טל היקר

אני עוד לא שומעת דיווחים.. ודווקא צריך לשבח אותי על זה שבאתי לבצפר עם החולצה של המסכם!!! מצפה לדיווחים בקרוב.. בתודה..

Ofer Tal

New member
תקשיבי באבי

זה לא עסק ככה, לא ראיתי אותך בבצפר כבר שלושה ימים , אם את מעוניינית בביקורת , תעברי אצלי בדיוק לפני שאני נכנס לשיעור באיחור של 10 דקות (סביר, לא?) בי"א 4 המפלס העליון, בתודה, ההנהלה

adi hacohen

New member
עופר ידידי

לי. אין אפשרות לאחר לשיעורים...!! אולי לך אין מורים כמו שלי!!! וזהאורמ הרבה על זה שאתה יכול לאחר עשר דקות! אבל אני לא ! ויש לי מחאה קטנה! למה שאתה לא תבוא לשכבה שלי?!? זה פוגע! יא רכרוכי אחד עדי

adi hacohen

New member
עופר

עם אתה לא רכרוכי בוא ונראה אותך עומד מול יורם ומחפה עלי שאיחרתי לשיעור באשמתך!!! ואז נראה עם אתה רכרוכי או לא..!!

ronikalush

New member
אכן... מתחמם פה.. עופר...

נראה לי כדאי שתסתכל קדימה ותחשוב עם עמך אם אתה מוכן לקחת על עצמך את ההפסדים הרבים שעומדים פה מול עדי.. תחשוב קדימה ועדי- נראה לי שהוכחת שאת שולטת פה בפורום כרגע.. האם זה יהיה זמני??

למעלה