טיול מאורגן לצעירים

אור 173

New member
טיול מאורגן לצעירים

לתאילנד..יש דבר כזה בישראל(לצעירים בלבד)?

sani48

New member
לא חושב שיש

וגם אם היה, זה מיותר לגמרי בעיני,מה כיף להיות תלוי כל הזמן בקצב של קבוצה?אתה לא מעדיף לעשות מה שבראש שלך בלי להיות תלוי באף אחד?במידה ותאהב למשל מקום מסוים,והקבוצה רק תסמן וי שם,ותמשיך הלאה,לא תיתבאש?שלא נדבר על הפספוס שאתה כל הזמן תקוע עם ישראלים,במקום להכיר תיירים מכל העולם, אבל אם בכל זאת חשוב לך להיות רק עם ישראלים אז בצפון יש לך את טאנה ורד בריק,שרק ישראלים מטיילים דרכם,וזה בעיקר חברה צעירים,באיים תלך לקופנגן,אי מיספר 1 בשביל חברה צעירים,וגם שם יש הרבה ישראלים,משם תזרום הלאה,תעשה חיים

אור 173

New member
אני יכול

אבל בגלל מחסור בידע באנגלית מונע את זה ממני וגם הפחד להיות שם לבד,חבר אחד גם

sani48

New member
אני לפני

12 שנה נסעתי לתאילנד פעם ראשונה לבד,וגם האנגלית שלי לא היתה משהו בזמנו(היום בגלל שאני הרבה זמן בחול כבר הישתפרתי חח),ונהנתי מאוד,לא נתתי לשפה לעצור בעדי מלהכיר אנשים מכל העולם,אם תיהיה בקופנגן למשל,תוכל להכיר הרבה תיירות יפות,אתה גם לא צריך לדבר יותר מדי,מספיק שתחייך,והכול כבר יזרום לבד,זה עולם אחר שם,תנסה קצת לצאת מהראש של הארץ,ועל תפחד מכלום,זה דווקה ילמד אותך להיות עצמאי,ולעשות דברים שאף פעם לא העזתה,חוץ מזה שיש לך גם המון ישראלים(אפילו יותר מדי),כך שאתה אף פעם לא תרגיש לבד,יש עוד המון חברה צעירים שמטיילים שם לבד,ולא יהיה לך בעיה להכיר אנשים,כל עוד אתה טיפוס חברתי,בקיצור טוס ותהנה,ואם אתה צריך משהו תגיד,ביי בנתיים

למעלה