טיול לתאילנד:

טיול לתאילנד:

היי,
אנחנו זוג בני 21 ו-23 שהשתחררו לאחרונה מהצבא (סדיר וקבע).
אנחנו מעוניינים לטוס לתאילנד בסוכות (החל מה16/9/13) למשך 14-15 ימים.
מטרת הטיול היא לגמרי Fun (שופינג בזול, נופים, אטרקציות, בע"ח...).
דגש על היגיינה (לישון במקום מסודר, נקי ונוח, עם מקלחת וכו').
בנוסף, אנחנו מעדיפים להמשיך לשמור כשרות גם בתאילנד (לא על זה ייפול דבר, אבל רצוי שיתאפשר לנו לאכול כשר).

אנחנו קצרים בזמן וצריכים כבר להזמין, אבל בכל זאת הייתי שמחה לקבל המלצות (אפשר גם במסרים) ל"עשה ואל תעשה" (לדוגמא: האם להזמין טיסות פנימיות מהארץ?) ממישהו שחווה ומכיר.

תודה

dify

New member
אני יכולה להגיד דבר אחד

בכל המקומות שישנתי היה נקי ועם מקלחת (אבל נייר טואלט קנינו לא פעם בחנויות ברחוב, זה מאד נפוץ שם, הם נורא אוהבים בידה משום מה במלונות). וישנתי גם במקומות זולים מאד וגם ביקרים, כך שאני לא חוששת מעניין הניקיון והמקלחת.

לאור זה שאתם נוסעים לזמן קצר מאד, שווה שתתכננו היטב את חלוקת הזמנים וכנראה שכן כדאי שתזמינו טיסות מראש (בעיקר אם אתם מתכננים להזמין מראש מקומות לינה).
הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לכם זה להבין את ההבדלים בין החלקים השונים של תאילנד, צפון זה בתמצית אטרקציות (אומגה, סנפלינג, ראפטינג, קורסי בישול וכד) המרכז זה בתמצית- היסטוריה וקניות זולות בשווקים וקניוני הענק, דרום זה נוף והרבה בטן-גב. בצפון ובמרכז יותר זול ויותר קל למצוא מקומות לינה באופן גמיש, בדרום המרחקים יותר גדולים, התחבורה פחות נגישה, כשאנחנו היינו כמעט ולא היו חדרי מלון פנויים מהרגע להרגע והם היו מאד יקרים יחסית לשאר תאילנד. בדרום רוב האנשים סביבנו היו עסוקים בהסתלבטות והרבה פחות בלטייל. לו הייתי מפנימה את ההבדלים הללו מראש, הייתי אני מחלקת את הטיול אחרת ממה שחילקנו אז.. תלכו בהתאם לאופי שלכם ותסמכו הרבה פחות על התלהבויות של אנשים, מה שמלהיב אדם אחד לא בהכרח ילהיב אדם אחר.

חוץ מזה פשוט תעשו גוגל, יש טון מידע ברשת

מור~!

New member
אין צורך בהזמנת טיסות פנימיות מראש

מגיעים למקום מסויים ומחליטים כמה זמן רוצים להישאר בו. אם תחליטו להישאר עוד יום או לצאת יום מוקדם - זה נתון לשיקולכם ואתם לא תלויים בטיסות.
ברגע שרוצים לצאת לאיזור אחר, פשוט נכנסים לאחת מסוכנויות הנסיעות (יש שם בכל פינה) ומתעניינים לגבי הפרטים.

כשהיינו בתאילנד פשוט ביררנו בסוכנויות לגבי השעות ותדירות הטיסות ואז הגענו פיזית לשדה התעופה ורכשנו כרטיס שם (כ-100$ לכרטיס אם אני זוכרת נכון)

כנ"ל לגבי מלונות, אגב.
בעצם הדבר היחיד שרכשנו מראש היה כרטיס הטיסה הלוך וחזור

בגלל שהמדינה הזאת תיירותית בטירוף, מאוד קל למצוא שם מידע (גם בעברית)

לגבי מקומות לינה - המקום הזול ביותר שישנו בו עלה כ-10 ש"ח ללילה (בלי מים חמים ובלי מזגן... טעות איומה) והמקום היקר ביותר עלה כ-200. רוב החדרים שישנו בהם עלו כ-100 ש"ח ללילה והיו מעולים

תעשו חיים

למעלה