טיול לשנה בסין

eaznab

New member
טיול לשנה בסין

היי אני רוצה לטוס לסין לשנה להיתאמן ולילמוד קונג פו במינזר שם אשמח אים תגידו לי מה אני צריך לטיול הזה מיבחינת ויזה מקומות לינה עד שאני יגיע למינזר וכולי...

yaelisam

New member
תלוי איפה אתה נוחת

ותלוי איפה אתה רוצה להיות ואיפה המנזר. אז נתחיל מהתחלה: ויזה אתה בהחלט צריך. אין לי שמץ של מושג איזו ויזה אתה צריך בשביל שנה במנזר, אבל לדעתי תתחיל מלבקש ויזת תייר לשלושה חודשים. אח"כ אפשר להאריך. תן קצת יותר פרטים ואני בטוחה שיהיו כאן אנשים שיוכלו לעזור.

BenBaryo

New member
אם זה מעניין אותך

אני טס לי בינואר גם כן לשנה ללמוד סינית וקונג פו אבל החלטתי במקום ללכת למנזר ללמוד בצורה קצת יותר מודרנית אם אתה יודע איזה סגנון אתה מחפש ללמוד זה יעזור אבל בכל מקרה הנה קישור לאתר של המורה שממנו אלמד. אני אשהה בטיינג'ין שזה היכן שהמורה נמצא. אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ליותר פרטים ואני אשמח לשמוע גם רעיונות ממך אם כבר יש לך כיוון. על כל מקרה שיהיה בהצלחה - ותכנס מדי פעם לפורום יש פה הרבה מידע מועיל שפשוט עושה את החיים יותר קלים.. אני כבר אנצל את ההזדמנות הזו להגיד תודה לאנשים בפורום הזה.. בתור קורא סמוי כבר תקופה ארוכה אני ממש נעזרתי בהרבה מהדברים שנאמרו כאן (הקריאה שלי בסינית חלשה מדי בכדי לקרוא את הטקסטים, אבל בתקווה שזה ישתנה בקרוב) :) אהה כן ובקשר לויזה.. אם אתה לא רשום למוסד מוכר ומביא הוכחה לכך לא יתנו לך ויזה למעבר ל-90 יום. מה שכן אפשר לעשות זה להאריך אותה שוב ושוב... וגם זה תלוי איפה.. אם אני לא טועה בערים קטנות יש יותר סיכוי שיאריכו לך אותה מאשר בערים גדולות, ושים לב שכל העניין הזה של הארכה לויזה נתון לגחמתם של עובדי ממשלה סיניים. אם אתה מכיר את ההתנהלות של עובדי ממשלה בכלל, וקצת קראת או שאתה מכיר את הלך הרוח הסיני אתה תדע שזה לא שילוב טוב. בהצלחה :)

eaznab

New member
אם זה מעניין אותך

סתכל בארץ למדתי במרכז אביחי קונג פו בסגנון "הון-גאר" אני חשבתי ללמוד במינזר (גם בגלל האוטנטיות והאווירה וגם ביגלל שזה יותר זול כי במינזר זה כולל לינה ו3 ארוחות ביום)למשך שנה לפחות... רציתי לדעת איך אני מגיש בקשה לויזה לסין מהארץ ...אני מאמין שזה יקח זמן עד שאני יקבל את כל האישורים וזה בערך הזמן שיקח לי לאסוף את כל הכסף שאני צריך...

BenBaryo

New member
בקשה לויזה

פשוט הולכים לשגרירות סין (בן יהודה 219) עם תמונת פספורט ודרכון, ממלאים שם טופס (אותו אתה כבר יכול להוריד מהאינטרנט באתר של שגרירות סין בארץ, וכעבור 4-7 ימים אתה מקבל את הויזה תמורת 100 ש"ח (כמובן אני מדבר על ויזה ל-90 יום). אתה יכול לשלם יותר ולקבל אותה כעבור יומיים או אפילו באותו היום, אבל אם יש לך זמן תחסוך כסף :)

למעלה