אם זה מעניין אותך
אני טס לי בינואר גם כן לשנה ללמוד סינית וקונג פו אבל החלטתי במקום ללכת למנזר ללמוד בצורה קצת יותר מודרנית אם אתה יודע איזה סגנון אתה מחפש ללמוד זה יעזור אבל בכל מקרה הנה
קישור לאתר של המורה שממנו אלמד. אני אשהה בטיינג'ין שזה היכן שהמורה נמצא. אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ליותר פרטים ואני אשמח לשמוע גם רעיונות ממך אם כבר יש לך כיוון. על כל מקרה שיהיה בהצלחה - ותכנס מדי פעם לפורום יש פה הרבה מידע מועיל שפשוט עושה את החיים יותר קלים.. אני כבר אנצל את ההזדמנות הזו להגיד תודה לאנשים בפורום הזה.. בתור קורא סמוי כבר תקופה ארוכה אני ממש נעזרתי בהרבה מהדברים שנאמרו כאן (הקריאה שלי בסינית חלשה מדי בכדי לקרוא את הטקסטים, אבל בתקווה שזה ישתנה בקרוב)

אהה כן ובקשר לויזה.. אם אתה לא רשום למוסד מוכר ומביא הוכחה לכך לא יתנו לך ויזה למעבר ל-90 יום. מה שכן אפשר לעשות זה להאריך אותה שוב ושוב... וגם זה תלוי איפה.. אם אני לא טועה בערים קטנות יש יותר סיכוי שיאריכו לך אותה מאשר בערים גדולות, ושים לב שכל העניין הזה של הארכה לויזה נתון לגחמתם של עובדי ממשלה סיניים. אם אתה מכיר את ההתנהלות של עובדי ממשלה בכלל, וקצת קראת או שאתה מכיר את הלך הרוח הסיני אתה תדע שזה לא שילוב טוב. בהצלחה