טיול לשלושה חודשים..

c h i p c h i p

New member
טיול לשלושה חודשים..

יש לי חלום כבר כמה שנים לנסוע ל3 חודשים (היה עדיף יותר כמובן אבל אני מציאותית) מכיוון שאני עובדת, ומעוניינת להמשיך לעבוד, אני צריכה לבקש חופש בערך שנה מראש על מנת שתאושר לי הנסיעה. מה שאומר שעכשיו בערך התקופה שעליי לבקש חופש על מנת לנסוע בקיץ הבא. הבעיה היא שאני ממש לא מסוגלת להחליט לאיזה כיוון לנסוע. מצד אחד, אני מאד רוצה לבקר בסין (בערך לחודש) ואז זה מסתדר יחסית טוב מבחינת כיוונים עם המשך לאוסטרליה וניו זילנד. מצד שני גם דרום אמריקה נראית לי מעניינת מאוד, ושם בטח יש יותר מה לראות והמון מדינות. מצד שני יש את עניין הבטחון שדי מדאיג אותי. אם היו נותנים לכם לבחור לאן הייתם נוסעים? וגם , מה העונות הטובות לנסוע לכל אחד מהמקומות?

ליאורט1

New member
תקראי ב...

בשאלות הנפוצות ותעשי חיפוש בפורום על היעדים שאמרת לכל אחד יש עשר סיבות שונות למה יהיה לו יותר כיף במקום כזה או אחר וההנאה בטיול תלויה במליון גורמים סובייקטיבים לחלוטין. תקראי על כל המקומות(אם את לא מוצאת אז נעזור כמובן) ותראי מה מדליק אצלך איזה ניצוץ ובנוסף מה מתאים לך מבחינת התקופה שבה את נוסעת סתם לדוגמא, אמרת שאת רוצה לטוס בקיץ הבא, כשקיץ אצלנו ברוב חצי הכדור הדרומי חורף מה שפוסל את נ"ז וחלקים גדולים מדרום אמריקה.

למעלה