Silly LoveSong
New member
טיול לסקוטלנד
שלום, קראתי את מאמרי הפורום העוסקים בסקוטלנד ומס' הודעות שמצאתי בפורום, ויש לי כמה שאלות... אני מושפעת ומוקסמת מהסיפור של וויליאם וולאס ומהסרט "לב אמיץ" והחלטתי לצאת מתישהו בעתיד לטיול בסקוטלנד ולהתרכז בסטירלינג, בנוקבורן ופולקירק (כן כן... אני מאוד אוהבת לתכנן דברים מראש. אפילו אם הדברים הללו קורים לאחר שנים
). אפשר לומר שאני דיי מוגבלת בכסף, והייתי רוצה להעביר את רוב הלילות שלי בשטח, אך אני יודעת שברוב המקומות זה לא מורשה. כמו כן קראתי בפורום שיש בקתות ללינה בחינם, לכן יש לי מס' שאלות: 1. האם יש אתר עם מפות המראות את המקומות המדוייקים בהם לינת-שטח מורשית? אם כן, אשמח אם תביאו לי לינק. 2. כמו כן אשמח מאוד אם תרחיבו בקשר לבקתות-הלינה-בחינם ההלו ובמידה וקיים כזה, אשמח ללינק לאתר המראה היכן בקתות אלו ממוקמות. תודה רבה!
שלום, קראתי את מאמרי הפורום העוסקים בסקוטלנד ומס' הודעות שמצאתי בפורום, ויש לי כמה שאלות... אני מושפעת ומוקסמת מהסיפור של וויליאם וולאס ומהסרט "לב אמיץ" והחלטתי לצאת מתישהו בעתיד לטיול בסקוטלנד ולהתרכז בסטירלינג, בנוקבורן ופולקירק (כן כן... אני מאוד אוהבת לתכנן דברים מראש. אפילו אם הדברים הללו קורים לאחר שנים