טיול לסי

BentziCohen

New member
טיול לסי

אני מתכנן טיול לצפ' קוריאה סין ותאילנד... סין הולכת להיות החלק הארי בטיול מין הסתם בערך 6 חודשים. אבל הבעייה שאני אפילו לא יודע איפה כדאי לטייל.... אני מעוניין בטיול תרמילאים וגם להגיע לטיבט. בלל שאני מגיע מכיוון קוריאה (מז' למע') חשבתי להגיע לאיזור בייג'ינג? ומשם להמשיך... אתם יודעים האם יש דרך לעשות את זה בספינה\מטוס? ומה יותר משתלם? כמה זמן שייט אמור לקחת? מישהו מכם עשה מסלול בסין? האם 6 חודשים זה מספיק? בהתחשב בהמלצות שהיו פה לגבי סכומי כסף, 500-600 דולר בחודש? ברמת חיים של תרמילאי זה הגיוני? האם זה חכם להתחיל בצד המז' ולהמשיך למערבי (טיבט)?? ולעוד כל מיני טיפים אני בהחלט אשמח !! ודבר אחרון..... אני מעוניין לצאת מסין דרומה לתאילנד.... האם הדבר אפשרי? לפי המפה לא ממש.... חייבים לעבור בלאוס או מינאמר (בורמה) ? מה עושים? אם יש לכם הצעות בכלל שלא כתבתי אני אשמח לשמוע!! המון תודה....

guanyin

New member
הממממ.....

צפון קוריאה? מעניין... ספר איך היה! בכל מקרה, יש גבול יבשתי בינה לסין. אם התכוונת לדר' קוריאה, אז יש מעבורות מאינצ'ונג שליד סאול לכמה ערים בסין, אני עשיתי את המסלול ההפוך מטאנגו שנמצאת 3 שעות בערך מבייג'ינג. כרטיס סטודנט מקנה יופי של הנחה. 6 חודשים זה די והותר לחלק מהאנשים, ולאחרים לא יספיק לראות גם מחוז אחד. תלוי בך. גם כיוון הטיול תלוי בך, רק קח בחשבון שמע' סין מאד זולה, ושם תוכל לחיות על תקציב של 500-600 לחודש, והמזרח יקר בהרבה! מה רע לעבור בלאוס בדרך לתאילנד? קח ספר טוב ותרגע קצת מהסינים! מבורמה הרבה יותר מסובך לעבור וגם מאד יקר.

GnomeBubble

New member
חשבתי שישראלים לא מורשים להכנס לצפון קוריאה

בכל מקרה, רק תזהר שלא יחטפו אותך
ואני מצטרף להמלצה על לאוס. הייתי אפילו מוותר על תאילנד ומטייל רק שם אם הייתי מוכרח, כי לאוס זה במובן מסוים כמו תאילנד בלי כל הזיוף התיירותי, ועם נופים מדהימים, שקט, יתושים ונירוונה. חוץ מהיתושים הכל באמת נפלא.

guanyin

New member
יחי ההבדל הקטן...

שכחתי להוסיף שהמעבורת לקחה משהו כמו לילה, או אחה"צ ולילה.

yi tai

New member
אם אתה טס מאינצ'ון לבייג'ין בOFFSEASON,

הטיסה מאוד זולה. אני טסתי הלוך חזור ב2000 יואן (כולל המסים) מה גם שהטיסה לוקחת רק שעה ו45 דקות. דע לך שקוריאה יקרה מאוד, אם כי זה מדינה מאוד מתקדמת ומעניינת, הייתי שמח לחזור לשם לטייל קצת (הייתי רק כמה ימים). מה שכן זה לא המקום לצמחונים או לשומרי כשרות ואני מקווה שאין לך בעיה עם חריף :) לגבי טיבט, כדאי לך להגיע לשם ברכבת כדי לתת לגוף להתרגל לגובה, מה גם שהרכבת צריכה להיות חוויה מיוחדת. לא נסעתי בה, לא יודע .. בסין, אתה יכול לטייל דרומה לXIAMEN במחוז פוג'יאן ומשם לקחת טיסה זולה לבנגקוק עם AIR ASIA, הטיסה עולה בערך 100 דולר, אתה יכול לבדוק באתר שלהם - http://www.airasia.com מצד שני אני מצטרף להמלצות על לאוס - מדינה מדהימה. בהצלחה, איתי

למעלה