טיול לסין...

תודה!../images/Emo25.gif

זה נשמע כמו סינית בשבילי אבל תודה:) כל המסלול הוא בתוך סין נכון? מהמזרח למערב?

SPnage

New member
ממליץ לפתוח מפה

יעשה לך קצת סדר בראש. וכמו שנאמר אל תדאגי יותר מידי, תגיעי לשם וכבר תזרמי עם הטיול.

jeshu

New member
יש לי לונלי פלנט של סין משנת 2000 אם את גרה קרוב (רחובות) את מוזמנת לבוא ולהשאיל אותו.

יו איזה חמודים אתם פה:)

תודה תודה תודה! מבחינת ספרים אני נראה לי אסתדר דרך חברים של חברה שלי , אבל בכל אופן תודה על ההצעה המתוקה:)

sela v

New member
העלות הזולה ביותר

לא מאמין במושג הזה. כן מסכים שלמה לשלם לטיסה X אם אפשר לשלם X/2 עם חברה אחרת. יוצאים לטיול וצריך להנות, ואל תשארו אם הגרוש האחרון. אם אתם חושבת שאין לך מספיק כסף, אז תסעי לחודש פחות. די מעצבן לטייל, וכל הזמן רק לחשוב על לחסוך.

סלאב

אני חושבת איך לחסוך בקטע של הטיסה והמעברים כיון שזה החלק הכי שולי בטיול לדעתי. בקטע של אטרקציות ושהיה אני לא יתחיל לחשב חשבונות ולהתקמצן. וזה לא קשור אם יש או אין כסף, לא בא לי להוציא הרבה כסף על מעברי מדינות זה הכל.

sela v

New member
מוקושוקה

בד"כ יש סיבות להפרשים במחירי הטיסות. לא תמיד זה מתבטא לתרמילאי. לא התכוונתי לבקר אותך, רק קצת להאיר לגבי סגנון טיול, אבל מה אומר פגשתי גם כאלה (לאו דווקא ישראלים), שלא ישלמו גם על תחבורה, ויקיפו את העולם בטרמפים למשל.

סלאב יקר...

ברור לי שיש סיבה למחירי אלעל לעומת מחירי הטיסה של החברה של אוזבקיסטן למשל... אבל אני לא מחפשת את שיא הנוחות והסטייל (עובדה שאני לא מתלהבת מאירופה אלא דוקא מהמזרח...) , אני רק מחפשת ביטחון מקסימלי ונוחות סבירה... שוב, בגלל שמעברי מדינות זה דוקא החלק השולי אז חבל לי לבזבז יותר מ-1000 דולר על טיסות אם אפשר להתקמבן בפחות... מצד שני יש דברים אחרים שאני אעדיף להוציא עליהם כסף כמו:אוכל,שתיה ,מיטה ומקלחת נורמלים... מקווה שעכשיו טיפה יותר מובן

kokolov123

New member
טיול לסין

אין טרקים ממוסדים בסין ואת לא יוצאת לבד לטרקים כמו בכל מקום אחר בעולם את צריכה ליצור קבוצה או להצטרף ואז דרך סוכן מקומי להתארגן לטרק כמו בדרום אמריקה התנאים יחסית קשים מבחינת אירגון וכו תחבןרה זוועה האזורים לטקים ארוכים הם אזורי מונגוליה ואזור טיבט עד גבול נפאל יש להצתיד באשרות מראש מהממשלה ולא הכנסות גבוהים יש גם טרקים להמליה מהצד הסיני אבל עדיף מינפאל וזול יותר אזורים יפים לביקור וטרקים בני יום אזןר גאונזו גווילין גאואיאנג ובמיוחד אפשר ליפנות לשגרירות הסינית ולקבל חומר תירותי רב שמחתי לעזור אבל סין היא ארץ ענקית אדירה ומאוד קשה לתרמילאים בהצלחה

SPnage

New member
יש לי מתנה בשבילך

.............................................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ?????????????????????????????????????????????? ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; אולי ככה גם נבין משהו מההודעה

חחחחחחחחחחחחחחחחח

אל תהיה קטנוני...כשקוראים פעם שניה וממש ממש מתרכזים אפשר להבין!
סתם... תודה על התשובה:)

למעלה