טיול לסין ל-10 ימים.

love lev

New member
טיול לסין ל-10 ימים.

אני מטיילת עצמאית, קצת מבוגרת, בעלת מגבלת הליכה. מתכננת טיול לבייג'ינג (4 ימים)- צ'נגדו (1) שיאן - טרה קוטה יום(1), לישאן - יום(1) -דאזו, טיסה לגוילין בערב,(2), לוגנשאן, יאנשו, קנגז'ו סוג'ו וטיסה בחזרה לבייג'ין בערב. האם יש למישהו המלצות איפה הכי הכי כדאי להיות ועל מה אפשר לוותר? זה טיול שבניתי לעצמי.אני אוהבת בעיקר טבע, בעלי חיים ודברים מרהיבי עין. דברים שחוזרים על עצמם הייתי מוותרת. כמו כן רציתי לשאול אם מישהו יודע מבחינת מרחקים מה הכי יעיל לטוס קודם? בייגין-צנגדו-שיאן-גוילין וסביבותיה ובייגין או סדר אחר של טיסות. במפות זה כל כך לא ברור... תודה.

MalkiNuna

New member
קודם כל ../images/Emo50.gif

אני מורידה בפנייך את הכובע;
אני מאחלת לעצמי חצי מהתעוזה שלך;
ומכיוון שאני רק קוראת כאן ונהנית מפיסות המידע, אינני יכולה לתרום מניסיוני, אבל הייתי רוצה לאחל לך טיול מהנה מלא בחוויות מעשירות ומשעשעות;
הכי חשוב כשתחזרי בשלום תספרי לנו כאן איך היה !

bizhar

New member
בלי רד בול זה לא יילך.

נראה לי שלקחת על עצמך קצת (הרבה) יותר מדי. עדיף לך להתמקד בשניים שלושה אתרים לכל היותר (כולל בייג'ינג).

happydog23

New member
גם לתרמילאי צעיר זה הרבה יותר מדי

וגם לא ריאלי. עדיף לבחור שני אזורים עיקריים שאפשר לטוס ביניהם ולטייל שם. לטעמי, אם את אוהבת טבע ונופים, עדיף 3 ימים בבייג'ינג, ואת השאר לחלק בין סוג'ו, גווילין, לונגשאן ויאנגשואו (יאנשו) - מומלץ לבלות לפחות יומיים-שלושה ביאנגשואו. אופציה אפשרית נוספת היא בייג'ינג, צ'נגדו והסביבה (להשאן, אמיי שאן ועוד...)

renjintso

New member
מה שיזהר אמר

זה טיול שקבוצות מאורגנות עושות בדרך כל ב-20-22 יום, וגם אז זה מאד לחוץ. בקצב שתכננת, תראי בעיקר שדות תעופה. בבייג'ינג לבד יש מספיק דברים מרהיבי עין בשביל למלא עשרה ימים, אבל אם את רוצה לשלב עיר וטבע, אולי תעשי חצי מהטיול בבייג'ינג ואת החצי השני בגווילין-יאנגשואו.

love lev

New member
טיול לסין

1. חן חן על האיחולים. תמיד אני נוסעת לבד. ככה יוצא. 2. אני חייבת לראות את הפאנדות - אז צ'נגדו must. חייבת לראות חיילי הטרה קוטה - שיאן must. שמעתי - לא זוכרת איפה - שיש שמורת נמרים, כמובן גווילין וסביבותיה בשאר הימים. אני לא חייבת את הכל. זה העיקרי. גם בביג'ין לא הכל אני אוהבת. למשל הכפר האולימפי אאוט. בילויים ללילה - אופרה פקין, ברווז פקין, מופע קונג פו ואקרובטיקה. אם יש בערב עוד המלצות - אודה| 3. אם מישהו יכול להגיד לי מסלול הגיוני וקצר מבחינת מחיר טיסה כמובן - ביג'ין, שיאן, צ'נגדו, גווילין, ביג'ין? תודה בינתיים. אגב, מצאתי טיסה שעולה 800$ זה בזול מאד.

renjintso

New member
אם את חייבת, אז את חייבת

בייג'ינג-שיאן-צ'נגדו-גווילין-בייג'ינג זה המסלול ההגיוני. קצר הוא לא. בהצלחה.

milindapanna

New member
כבר אמרו לך, אבל את מוכרחה, אז רק אוסיף מעט -

הטיול שאת מתכננת מאוד מאוד מאוד אינטנסיבי. במידה ולא תרכשי מראש כרטיסי טיסה והזמנות למלונות גם תבלי חלק ניכר מהזמן ממילא על העניינים הטכניים הללו. זמן לראות משהו יהיה מינימלי. ממילא תצטרכי "לבזבז" זמן על התארגנויות במקומות עצמם, מהדברים הקלים יותר - כמו לארגן טיול לחומה או לתפוס מונית כשאת יוצאת מהעיר האסורה (לא שאני יודע מה המצב היום) ועד לארגון של הטיול ללשאן או לחוות הפאנדות בצ'נגדו. זה לא מסובך, זה פשוט לוקח זמן, וככל שזה לוקח פחות זמן כך זה עולה יותר כסף (אם זו בעייה או לא בשבילך אני לא יודע). זכרי גם שאתרים רבים נפתחים/נסגרים בשעות מאוד מסויימות ומוגבלות, לאתרים אחרים יש תורים ארוכים, ותכנון הטיסות שלך (לשהייה של יום אחד בלבד במקום בייחוד) צריך להיות קפדני ביותר. גם אז, כמובן, הוא לא ימנע מטיסות להתאחר, להשתנות, וכו'. אז נותר רק לאחל לך בהצלחה ושתיהני.

love lev

New member
מסלול סופי

תודה לכל המעדכנים, בסופו של דבר לאחר עוד חרישה מעמיקה, רציתי גם להיות יום אחד בשמורה הזאת צפונית לצ'נגדו אבל כל הלוליינות בלתי אפשרית. לכן המסלול שקבעתי הוא בייגין (4)-שיאן-(1-2) צאנגדו -(2-3) והשאר גווילין וסביבותיה משם ישר לשדה התעופה בייג'ין והביתה (חוסכת יום מלון...LOL). כרגע השאלה שלי - אני רוצה נורא לראות בית חרושת למשי. ידוע לי שבשנחאי יש אחד, אבל לא אהיה שם. האם מישהו יודע באיזה מקום מהמקורות שציינתי לעיל יש? אגב, את כל התכנונים אני עושה מפה. כבר שבועיים אני עובדת על זה בלי הפסקה. בסוף אני אצא מומחית לסין.... אז מכירים בית חרושת למשי? תודה.

guanyin

New member
מה כ"כ מעניין בבית חרושת למשי?

ואני שואלת ברצינות. הייתי באחד כזה בתאילנד שלא השאיר עלי שום רושם.

love lev

New member
משי

אולי זה לא מעניין, אבל תהליך תעשייתי תמיד עניין אותי. הייתי מסוגלת לעמוד שעות ולהסתכל בתהליכים תשייתיים עלסרט נע.למשל שהייתי בתאילנד ראיתי שוזרות פרחים קטנים, לי זה כל כך מרתק... חוץ מזה מישהי אמרה לי שהיתה בכזה והתיאור שלה מאד הרשים אותי. וחוץ מזה שהייתי קטנה היינו אוספות תולעי משי, נוסטליה ועוד....

bizhar

New member
מה אמר על זה פעם חכם סיני זקן?

אה..כלום. בהצלחה! (זה ממני).

למעלה