טיול לסופ"ש

טיול לסופ"ש

הגיע אביב ואיתו סופ"ש חמימים וכייפים.שרק גורמים לרצות לצאת קצת מהבית,לטייל. אני פותחת פינה שבועית חדשה ובה אספר כל פעם אל מקום אחר לטיולים.גם מקומות בתשלום וגם מקומות חינמיים. מקווה שתהנו וזה יעזור לכם להעביר את השבת בטיול משפחתי בטבע.

../images/Emo45.gif אנחנו מטיילים הרבה אבל לשמוע עוד רעיונות

זה תמיד טוב... דרך צליחה בפינה החדשה
..

אני רוצה להתחיל עם המקום המקסים שהיינו בו

לאחרונה-"חיי פארק" בקרית מוצקין. זהו גם פארק וגם גן חיות.מאוד מאוד מטופח ונקי. בכניסה יש את הפארק יש שם מתקנים לילדים,מסעדה וקיוסק.

../images/Emo205.gif

החלק השני של הפארק -גן חיות.כמו שכתבתי מאוד מאוד מטופח ונקי. יש הרבה מה לראות. יש פינת ליטוף נחמדה. פינת יצירה.

../images/Emo118.gif

בנוסף, ילדים מעל גיל שנתיים יכולים לעשות סיבוב על סוסי פוני. ויש גם סיבוב בפארק על גמלים.

../images/Emo204.gif

החיות שאפשר לפגוש שם: המון סוגים של תוקים,קופים,עזים צבים ג'ירפה,זברות פלמינגו חסידות סנאים פילים גמלים טווסים ועוד...

מצטרפת להמלצה../images/Emo45.gif

מקום מקסים החי פארק! שכחת לציין שיש שם גם פיתה עם לבנה וחומוס לנגב וזה טעים טעיםםםםםם. כל הכבוד על הפינה

ועוד המלצה קטנטנה../images/Emo13.gif

עכשיו זו התקופה של פריחת הדובדבן.והאמת היא שהריח משגע והפרחים מדהימים. בשבוע הקרוב אפשר לבקר בבוסתן הגולן ולהנות. הם מציעים הרבה אטרקציות והכניסה חינם. לא הייתי אבל ממה שאני מכירה זה אמור להיות ממש נחמד.אז מי שבאיזור-תסעו ותהנו

jojo04

New member
קטיף - גבעת השלושה

היינו בקטיף לפני שבועיים. בערך. סתיו מאוד נהנתה. למדה שמות של פרחים, יש מתנפחים וגם הצגה. יש מקום לפיניק. טיול יחסית זול (חמישים ש"ח למשפחה).

למעלה