טיול לנחל עיון

julia75

New member
טיול לנחל עיון

השבת טיילנו בנחל עיון -מקום מקסים ,לדעתי אחד המסלולים הכי יפים בארץ. זכינו למזג אוויר מעולה. נופים משגעים, נחל זורם, פריחה מרהיבה בשלל צבעים מכל הסוגים,ומפלים עם זרימה עוצמתית , אוויר צח, נפגשנו עם חברים ותיקים והכרנו אנשים חדשים ומקסימים. בקיצור טיול מושלם ונהננו מכל רגע. ועכשיו תמונות.זההנוף שבדרך-חרמון מושלג.

julia75

New member
מפל הראשון-מפל עיון.

נחל עיון זה שמורת טבע שמכילה 4 מפלים.,שהמפורסם מהם זה מפל תנור. עוד לא הספקנו להכנס לשמורה כבר התחילו האטרקציות. בכניסה לשמורה יש חורשת אקליפטוסיםמקסימה, אז עד שאנחנו נהננו מארוחת בוקר וקפה ילדים טיפסו ונכנסו פנימה על הטנק שהעמידו בכניסה.

julia75

New member
הכל פורח.כל הדרך מלווה בפרחה אדירה מכל

הסוגים ,מכל הצבעים:שקדיות,רקפות,כלניות ועוד.

julia75

New member
ילדים כל כך נהנו בטיול ,שהקטן שלי כבר בערב

שאל אותי אם אפשר שבבוקר נלך לשם עוד פעם.

julia75

New member
תעשו שלום לנסראלה.

הגבול עם לבנון איזה 30 מטר מאיתנו. ראינו רוע עם עדר כבשים ממש קרוב. יכולתי לעשות לו שלום.

julia75

New member
והנה הוא בכל העוצמה ובכל יופיו.

עוצמות שאי אפשר להעביר רק בתמונה ,חייבים גם לשמוע. לא להאמין שזה בארץ.אתר שחובה לבקר בו!

julia75

New member
ואני מצאתי לי בית-קיץ,רק צריך לבדוק כמה עולה

ארנונה פה.

julia75

New member
מפל תנור שגובו כ30 מ'.

אי אפשר לצלם את כולו. אז רק הבריכה למטה. מאיפה מפל קיבל את השם תנור? בזכות צורתו שמזכירה את התנורה- החצאית של איכרה הלבנונית,צרה בחלקה העליון ורחבה בתחתיתה. פה סיימנו את המסלול. בחניון של מפל תנור יש מקום מסודר לפיקניקים עם הרבה שולחנות, עם מפלונים ,תעלות עם מיים וגשרונים קטנים. מקום מקסים בשביל לסיים את הטיול. היה טיול משגע! ממליצה בחום! במיוחד בתקופה הזו שנחל זורם והכל פורח. שבוע טוב לכולם.

ששש

New member
שמח שנהנתם, לא תכננתם לכיוון רכס רמים?

המסלול של הקניון הקטן מול קיבוץ יפתח?

julia75

New member
../images/Emo124.gifלשש-עד שהגענו לשם ילדים כבר נרדמו בדרך

אבל ראינו הרבה נופים מדהימים בדרך וטוב להכיר את האזור. ראיתי שממש כל מטר על הכביש הזה יש איזו תצפית או כניסה לאתר. בשבת הקרובה נטייל שם באזור. בתוכנית: אגם יראון ומערת פער ואם נספיק נכנס גם ליפתח-לקניון הסדקים. חבל שאתה לא יכול להיצטרף. אם יש לך איזה טיפ -נשמח! יוליה

למעלה