טיול למרכז אמריקה

yasminno

New member
טיול למרכז אמריקה

שלום לכולם אני מעוניינת לסוע לטיול במרכז אמריקה במהלך חופשת הקיץ (בתקווה שסמסטר ב' של השנה לא יחפוף את סמסטר א' של שנה הבאה...) ורציתי לשאול אם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה, אפילו בהערכה גסה, מהן בערך העלויות החודשיות לטיול במדינות במרכז אמריקה (כמו מקסיקו, גוואטמלה,קוסטה ריקה וקובה). ועוד שאלה, טיילתי כבר בדרום אמריקה. יש מישהו שטייל גם בדרום וגם במרכז אמריקה ויש לו עצות? יש דברים שכדאי לוותר כי הם בדיוק כמו בדרום אמריקה ולא מחדשים כלום? תודה רבה רבה מראש!!!

pako27

New member
תני מבט בזה

1 3 target=_blank>2 3 ויש עוד כמה בנושא...תבלי
160.gif>

shima

New member
הרבה שאלות....

לגבי קובה לא יודעת לענות כי לא הייתי. מרכז אמריקה מזכירה את דרום אמריקה בשפה כמובן,וכמובן מדובר בתרבות הלטינית, אבל זה ממש לא אותו דבר, ואני נהנתי משתיהן ( אם כי במרווח של 4 שנים, וחייבת להודות שמהדרום יותר) קשה לי לתת לך עלות חודשית, כי זה מאוד מאוד תלוי איך תבחרי להתנייד ממקום למקום, ואיך לשיון ומה לאכול. בגדול- קוסטה ריקה : 10 דולר לחדר משותף (דורמס) 30 דולר לשאטל בין עיר לעיר, בערך 4-5 דולר לאוטובוס. בערך 4 דולר לארוחה במסעדה מקומית . אטרקציות יקרות,קניות יקרות. מקסיקו- קצת יותר יקר. גווטמלה- 6-7 דולר לדורמס באנטיגוואה, זול יותר בשאר גווטמלה. צ'יקן באס בגרושים, שאטל ב20-30 דולר. קניות בזול, אוכל בטווח מחירים, ניתן לחיות ממש בזול. ניקרגוואה- קצת יותר זול.

למעלה