טיול למיטבי לכת

OששבשO

New member
טיול למיטבי לכת

טיול למיטבי לכת במהלך השבת האחרונה דיברתי עם "בני ילד רע" על טיול למיטבי לכת בדרום המסלול נחל דוד, מעלה בני המושבים ונחל ערוגות,לינה בחניון עין גדי עדיין אין תאריך ועלויות גם המסלול הנו הצעה בלבד למעונינים אפשר להצטרף ולהעלות הצעות אסף

מטאור38

New member
אפשר להתטרף?

מיטבי לכת? שיו, אבל אני לא יודע אם אני מטיב לכת. מה שבטוח אני מרחיק לכת.ואם נותנים לי את הלכת הראשונה אני מיד מבקש את הלכת השניה. >מטאור בדרך לים עם ה0ששבש0<

ברוריה2

New member
צריך להיות יותר ספציפי- קודם כל

לקבוע מסגרת זמן: מתי וכמה ימים. לבחור מסלול זה כבר לא בעיה. נחל דוד זה לא ממש מיטיבי לכת וגם לא נחל ערוגות. אם כבר מדבר יהודה ואם כבר מיטיבי לכת אז יש דברים באמת מדהימים למי שמוכן להשקיע. >ברוריה חיה מטיולים ו/או מדמיונות על טיולים<

הרי אדום...

רוצים מסלולים למטיבי לכת או מסלול ללכת בפנאן? כי אם המטרה היא ללכת ולקרוע ת´תחת (שזה הכי הכי) אז לדרום להרי אילת איזה מסלולים יש שם... אבל אם ללכת בפנאן וגם קצת קשה אז לצפון בתקופה של אחורי סוכות זה הכי טוב שיש

OששבשO

New member
תודה

אם יש לך מקום אחר אני אשמח לשמוע/לקרא, לגבי הזמן של הטיול עדיין לא נקבע כי לא ידוע אם יהיה בכלל ביקוש רוב האנשים מעדיפים לישון במלון ולא ללכת שבע/שמונה שעות ובסוף עוד לאמר על זה תודה

ידו בכל

New member
דמיונות על טיולים

לפני מעט שנים הלכתי לטייל במקום שטיילתי ונהנתי בו מאד שהייתי נער. אלא מה, בתחילת בטיול צריך לעלות שם איזה מעלה קטן אשר לכל הדעות הוא קל בהרבה ממעלה בני המושבים הארוך. באותו מעלה "לעולים מתחילים" התחיל הטיול וגם הסתיים אחרי 10 דקות.
מאז הבנתי שטיולים בטבע אם אני כבר עושה זה רק עם ג´יפ שסוחב בעליות ( רצוי ממוזג ) ועל טיולים רגליים אני אמשיך לדמיין או אסתפק בכאלו שלא צריך לעלות בהם יותר מידי.

R a c h e

New member
ברוח הדברים

אשמח להשתתף בכל טיול ולאן שלא יהיה, רק בקשה אחת לי: טיול למי שאינו מיטיב לכת! רחל

the tomboy

New member
למה ללכת כשאפשר

ליסוע , אני ממש לא מבין . המהדרין יכולים להעביר לערוץ ה-national geographic. >תומבוי מעדיף לזפזפ לערוץ הספורט< >שאחרים יזיעו<

דּרדסית

New member
למה לזפזפ שאפשר ללכת?

<דרדסית בעד הליכה עם 2 בקבוקי מים על הגב, נעלי ספורט, טישרט ספוג והכי אחי- ריח של זיעה!>

מה החיפזון

אסף ידידי אני שמח על ההתלהבות אבל הרעיון הזה צריך קצת יותר תכנון ומחשבה. המסלול שהצעת הוא רק אחד המסלולים. למעוניינים: כללית, מדובר על מסגרת של מינימום 15 איש , חברי ה.ל.ל ואורחים שיצאו מס´ פעמים בשנה לטיולים של מיטיבי לכת. יש אפשרות לטיול שיתחיל ביום ששי אחה"צ ויכלול לינה בשטח ומסלול הליכה בשבת. אפשרות נוספת היא לצאת בשבת בבוקר בשעה מוקדמת,07:00 למשל לטיול של יום שלם. אם תהיה קבוצה רצינית אני אמצא את המדריך שיעביר הטיול בהתנדבות. מה שצריך כרגע זה לגבש גרעין של 5 אנשים ואז להפגש להמשך התכנון. המעוניינים מתבקשים להגיב. נ.ב: אחד החברים הוותיקים בפורום זה לקח את המשימה על עצמו בעבר אבל בשלב מסויים נבהל מעצמו ולא הבין מה לו ולמיטיבי לכת. אני מקווה שימצאו ביניכם כמה חברה רציניים יותר.

OששבשO

New member
מתחילים לגלגל

בני ידידי אני שמח על תגובתך המהירה המסלול שהצעתי הינו רק אחד מתוך אלפים רק התחלתי לגלגל את הרעיון כדאי לצרף את המעונינים וללכת על זה אני יודע שימצאו כמה חברה שיצאו עמנו

ידו בכל

New member
בכייף ../images/Emo13.gif

במכון הכושר בבית המלון. עם כמה ברכות וטיול ג´יפים במשך היום. רוצה להצטרף
?

למעלה