טיול למזרח הרחוק בפעם השניה

jhho32

New member
טיול למזרח הרחוק בפעם השניה

לפני שנתיים הינו בתיאלנד טיול מאורגן שבועיים ונהנינו מאוד הינו בצפון ודרום ובנקוק כעת אני וחברים שלי שהיו בטיול כנ"ל מעונינים שוב הם הציעו טיול מאורגן לסין וזה עולה המון כסף אני לא בטוח האם זה כדאי מבחינת טיול ומחיר אני חשבתי אישית לטוס באופן עצמאי ללא מאורגן להונג קונג שבוע ומשם לתאילנד שוב לנוח וקניות וכמובן לבלות למי שהיה כבר בסין ותאילנד יש מה להציע אודה לכם

SPnage

New member
הצעה

נסה לשים סימני פיסוק כמו (פסיקים ונקודות) בהודעה, כי אני התייאשתי מלקרוא אחרי השורה הראשונה.

עצמאי!!!

כי- למה לבזבז בשבועיים את מה שאפשר לבזבז בחודש וחצי? טיול מאורגן הוא פי 4 יותר יקר מטיול עצמאי. והרבה פחות כיפי לדעתי. סין יותר קשה לטיול משאר המדינות אבל זה מה שהופך את העסק ליותר מאתגר וליותר מעניין ומיוחד! מה עוד שזאת מדינה מדהימה ולא מתוירת יחסית (תוספת של עוד 100 נקודות אצלי). הייתי גם בסין וגם בתאילנד והאמת שאת תאילנד לא אהבתי במיוחד. הונג קונג יפה ומעניינת אבל מערבית מאוד ויקרה וממש לא משקפת את סין. הכל תלוי איזה סגנון טיול אתה מחפש. אם אתה רוצה זולה ולנוח אז סע לתאילנד , אם אתה מחפש תרבות ונופים משגעים סע לסין.

jhho32

New member
לניקלס בת הי

קראתי את ההודעה שלך אני מזסכים עימך אבל אני לא יכול לקחת טיול עצמאי בסין דווקא משום שהיא מסובכת ולא מתויירת ולכן מומלץ מאורגן השאלה הגדולה והעיקרית היא האם שווה לראות מקומות בסין שאולי לדעתי הם דומים לתאילנד רק קצת שונה אבל מבחינת מחיר הטיול יקר פי 2 -3 ולכן אני מנסה לבדוק שאולי זה לא שווה כי אפשר לקחת טיול במקומות אחרים שהם לא פחות יפים ומדהימים וזול יחסית למשל הונג קונג ופתאייה ודרום תאילנד או מקום אחר זה הכוונה שלי

נותרתי חסרת נשימה

פיסוק ! פיסוק! פיסוק!!! לא הבנתי את ההודעה כל כך בגלל החוסר בפסיקים,נקודות ושאר ירקות. סין יחסית זולה. הונג קונג לא. את שתיהן אהבתי הרבה יותר מתאילנד . תאילנד גם מעניינת אבל התיירות שם פשוט הרסה את כל היופי והתרבות של המדינה לדעתי. אני מעדיפה אישית מקומות פחות מתוירים ולכן מבחינתי תאילנד פחות אטרקטיבית. הכל תלוי מה אתה מחפש.סין אמנם לא הכי קלה לטיול אבל שווה את המאמץ. הונג קונג פשוטה לטיול אבל מערבית מאוד ולא משקפת את התרבות הסינית במיוחד אם זה מה שאתה מחפש. נסה לכתוב את ההודעה שוב בצורה ברורה ועם פיסוק ונסה למקד את השאלות ואני אשתדל לענות כמיטב יכולתי.

jhho32

New member
לניקלס בת הי

תודה רבה על הסבלנות שנתת לי לגב' הפסיוקים נכון שיש לי בעיה אני חירש כלומר לא שומע ולכן העברית שלי לא הכי גבוהה ומדוייקת בגלל זה אני לא טוב בלתת פסיוקים אך את הנקודה אין בעיה. הבנתי אותך פחות ויותר על ההבדלים בין סין לתאילנד כעת יותר ברור אמרו לי שקשה מאוד לטייל באופן עצמאי בסין כי 90% מהם הסינים לא יודעים שפה אנגלית. וזה בעיה וגם יש מקומות שקשה להגיע אליהם תשתית שלהם פרמיטיבית והרוב הסכויים שנלך לאיבוד ולכן אני מפחד כי מדובר בעוד חברים שגם הם מפחדים האם זה כמו בתאילנד אז קלי קלות באופן עצמאי. יש שם הכל דוכנים בקוחסאן מדברים עברית נהדר האם את מסכימה איתי? . במקרה שאת אומרת שלא תהיה בעיה לטייל בסין האם יש לך תוכנית ומסלולים הטיול ברור לסין מקיפה כולל הונג קונג ולבסוף חברים שלי רוצים קפיצה אחרונה לפתאיה מסאז לדעתי זה קצת יקר בשביל הקפיצה מהונג קונגץ או שיש לך הצעה טובה לגב' המסלול אודה לך מחיים

הי חיים

לגבי פיסוק- הנקודות ששמת כבר עושות הבדל...כדי שיהיה קצת יותר ברור ,נסה להתחיל נושאים חדשים בשורה חדשה. זה גם נוח יותר לעיניים. לגבי סין, קצת קשה לי לדעת מה מתאים לך כי אני הרי לא מכירה אותך. זה נכון שקשה יותר לטייל בה באופן עצמאי. רוב הסינים לא יודעים אנגלית וחובה להסתובב עם שיחון בסינית כדי להסתדר,חלק מהכבישים לא סלולים וחלק מהאוטובוסים ישנים מאוד והשילוט גם כן לפעמים בסינית (ביחוד באזורים הכפריים). עם זאת,לדעתי זה חלק מהקסם והייחוד של המדינה... עם זאת,יש מקומות בסין שכבר יותר מתוירים ואפשר להסתדר בהם בקלות יחסית (כמו יאנגשו,ליגי'אנג) . הונג קונג מעניינת ומאוד קל להסתדר בה- האנשים שם מבינים אנגלית והכל מערבי לגמרי. ותאילנד? קלה מאוד. כמו שאמרת- העברית שם חוגגת:) היא יפה ואני בטוחה שתמצא מה לעשות בה...לא חסר! אז אולי באמת אם אתה רוצה ללכת על בטוח-כדאי לך לבחור בה. זאת רק דעתי. הכי טוב שתשאל עוד אנשים מהסביבה שלך ותראה מה מתאים לך. אתה הרי יודע הכי טוב מכולם.

jhho32

New member
תודה לניקלס בת

כתכת לי מאוד ברור וענינית שכך אני קיבלתי ממך תמונה ברורה כמעט כשמש כי את הית שם בסין ואת יודעת את אופי של המדינה והבדלים ואנשים בעבודה מספרים לי שחלק הגדול ממה שאמרת נכון אני חושב שבעזרת השם אני וחברים שלי ניסע בטיול מאורגן לסין הכל מוכן ונפלא מה שהיה לנו בתאילנד ממש הינו כמו מלכים הכל מסודר ואוכל היה 10 שאמת לא ראיתי ברחובות היה מגעיל וכמובן יש חסרונות ויתרונות מה שאמרת המחיר פי 4 ממאורגן לעומת עצמאי זה לא נכון תמיד יותר יקר בגלל הרמה המלונות ואוטובוסים והמדריך והכניסות וכ... מה דעתך? . ועוד משהו יש הבדל זמן יותר ארוך ממאורגן וקצת פחות ממחיר איך את הסתדרת כשהית בסין? טיול עצמאי?

אחלה!

העיקר שתעשה מה שמתאים לך ותוודא קודם בדיוק מה הטיול המאורגן כולל. לגבי- אני עשיתי טיול עצמאי בסין עם חברה.

למעלה