טיול ליפן

טיול ליפן

שלום לכולם, חדשה כאן, ומתענינת בטיול ליפן לשלושה שבועות בספטמבר. הערות, הארות, טרוניות והמלצות יתקבלו בברכה. יופי של פורום וברוכה הבאה לי.

GnomeBubble

New member
ברוכה הבאה לך ../images/Emo140.gif

אני מניח שאם תפרטי יותר, אנשים ידעו על מה להמליץ. אבל אני ממילא לא אוכל לעזור כנראה.

בספטמבר

עלול להיות חם ויש טאיפונים. איפה את מתכוונת לטייל? מבחינת עונות עדיף אפריל או נובמבר (צבעי השלכת מדהימים ויפים לא פחות מפריחת הסאקורה). אבל אלה גם העונות ה"חמות" מבחינת תיירות והמחירים עולים.

תודה רבה לכולם

דווקא הבנתי, שהעונות הטובות הם ספטמבר עד דצמבר. אנחנו מתכוונים לקנות את כרטיס הרכבות ולטייל בערך בכל המסלולים המתויירים, שזה טוקיו, נארה וכמובן כל השאר. לא ממש עבדנו עדיין על מסלול, אבל הכיוון הוא שלושה שבועות ביפן. האם אתם יודעים על מקומות לינה הכי זולים שיש, ומישהו יודע כיצד יוצרים קשר עם "בית שלום" ומה פירושו למעשה? וכמו כן, שמעתי שהאוכל הוא ממש זול. ממתינה לעצות והמלצות ושוב תודה רבה. ואני דווקא יותר בפורום סין, כסטודנטית לסינית ומז' אסיה בת"א.

GnomeBubble

New member
אם יש לך מדריך תרמילאים טוב

כמו לונלי פלאנט או ראף גייד, הוא אמור להכיל רשימה של מקומות זולים בכל עיר. אולי למישהו יש המלצות ספציפיות (את מחפשת מקומות לינה רק בטוקיו וקיוטו אם הבנתי נכון?). אם לסמוך על הכתבה שפורסמה כאן לאחרונה, המקום הכי זול לישון בו הוא באינטרנט קפה... אני בכל אופן ממליץ לקחת מדריך (ספר זאת אומרת
) למקום שמגיעים אליו בפעם הראשונה. אפילו אם הכל מתוכנן, זה תמיד טוב ליתר ביטחון.

ברור.

הולכים לקנות לונלי פלאנט. יש התלבטות בין עברית לאנגלית. אגב, מה מומלץ?? ואז נראה מה יש שם שולמר. בכל אופן, ממש לא טוקיו וקיוטו, אלא די כל יפן, או לפחות יפן המויירת, פשוט עדיין לא בנינו מסלול, ראה לונלי פלאנט. אם כך, מה מומלץ?

GnomeBubble

New member
אמרת "המסלולים המתויירים"

אז חשבתי שאת מתכוונת ל"טוקיו, קיוטו ונארה" שזה בערך המסלול הרגיל היחיד שאני מכיר. כמובן שיש עוד הרבה מקומות מתויירים ביפן, אבל לא שמעתי על עוד מסלול סטנדרטי אחר. מכיוון שיש לכם רק 3 שבועות, תצטרכו לבחור, מה שאומר שעוד יותר כדאי לכם לקנות לונלי פלאנט, כדי שתוכלו להחליט מראש. בקשר לגרסה, אני ממליץ על הלונלי פלאנט באנגלית לכל מקום שלא תלכו אליו. הגרסה העברית בדרך כלל פחות מעודכנת, מכילה שכבה נוספת של טעויות תרגום, ושמות מעוברתים שקשה לדעת איך לבטא אותם (אם תאמרו ליפנים שאתם רוצים לשכור Subaro כדי לסוע לראות Samoraim, אני חושש שהם לא יבינו למה אתם מתכוונים
). אם אין בעיה עם אנגלית, תמיד כדאי מדריך באנגלית.

תודה רבה.

מישהו יודע לגבי בית שלום? איך יוצרים עמם קשר? ומהם הקריטריונים? נראה לי שאנו רוצים לנסוע גם להירושימה/אוסארה ועוד מספר מקומות, ולא רק טוקיו-קיוטו-נארה.

הבנתי שזה אגודת ידידות ישראל-יפן

ושנותנים לישון שם בחינם, הם אוהבי ישראל או משהו כזה. למישהו יש מידע עליהם או אולי מה מחיר של לילה באכסניות הכי זולות או מהו טווח לינה בכלל? תודה על התשובות.

DanieLushka

New member
Google is your best friend.

קיבצתי לך כמה דברים ממספר דפים שמצאתי: יש להם שני מוקדים ביפן: בית שלום בקיוטו -4614603 / פאקס 4616863 קידומת 075 קידומת יפן 81 וברצף 81754614603 כתובת האי-מייל של בית שלום בקיוטו היא [email protected] בית שלום בטוקיו - קטן יותר מהבית שלום בקיוטו, ומספרו: 81337007077 הם מארחים עד 3 לילות בחדרים יפניים כולל ארוחת בוקר. מקווה שכל המידע כאן אמין.

GnomeBubble

New member
את השרשור?

אם כבר אני יכול להוסיף לשאלות הנפוצות. יותר קל למצוא שם דברים מבטאגליינז.

DanieLushka

New member
נו, בסדר, אותו דבר. P:

העיקר שהמידע הזה יהיה נגיש איפשהו בפורום, זה נראה לי יעיל.

למעלה