טיול ליפן

טיול ליפן

שלום, אנחנו זוג + ילדה בת 10 חודשים. כרגע אנחנו מתגוררים בטייוואן ואמורים לעזוב באמצע ספטמבר. אנחנו מעוניינים לקיים טיול של חודש באחת ממדינות האזור וחשבנו על יפן ממספר סיבות, אבל עדיין יש לנו מספר שאלות שנשמח לעזרתכם: 1. האם המדינה נוחה לטיול עם ילדה קטנה (בזמן הטיול היא תהיה בת שנה וחודש? אני מתכוון לגישה לעגלות, האם קל למצוא גרברים וטיטולים, האם קל לטייל בה עם רכב וכו' וכו'. 2. יפן ידועה כיקרה. כמה יקר זה אמור להיות (אוכל, נסיעות, לינה)? 3. מבחינת העונה - האם זו עונה מתאימה? 4. מהם המדריכים הטובים ליפן? אני מניח שלונלי פלנט אבל האם יש עוד מדריכים טובים שיוכלו לעזור לנו לתכנן? מדובר על שאלות בסיסיות לחלוטין שנובעות מחוסר היכרות עם המקום. נשמח לעזרתכם. אני מניח שכאשר מועד הטיול יתקרב יהיו לנו עוד קצת שאלות... תודה על העזרה! עמית, נעמה ויובל

GnomeBubble

New member
אנסה לענות

לא הייתי ביפן (לצערי היא יקרה מדי בשבילי כרגע), אבל ממה שאני יודע, אני יכול לענות לך חלקית. אני מקווה שאנשים אחרים שמבינים יותר ממני (ויש כאן הרבה כאלה) יוכלו להשלים. 1. לא צריכה להיות בעיה, עד כמה שאני יודע, אבל גם אם הייתי ביפן כנראה שלא הייתי שם לב במיוחד לדברים כאלו. לונלי פלאנט אמור לפרט בנושא, ועל אחת כמה וכמה מדריך משפחות. 2. תלוי ברמה שבה תטיילו. כדי לחסוך בנסיעות (אם אתם לא שוכרים רכב), כדי לעשות את כרטיס ה-JR Pass שנותן נסיעה חינם ברוב קווי הרכבת ובחלק מקווי האוטובוס למשך 3 שבועות. אתם לא יכולים להנפיק אותו ביפן - אתם חייבים להוציא אותו מחוץ למדינה. האוכל דווקא לא יקר כל כך - במיוחד אם אתם אוכלים במסעדות העממיות. הלינה יקרה למדי. אני חושב שתחשיב ממוצע מדבר על $50 ליום לתרמילאי, ככה שזוג עם ילדה קטנה בתנאים יותר נורמליים יכול להגיע ל-$150 ליום ברמה ההתחלתית. בכל מקרה, יבוא כבר מישהו וייתן לכם הערכה יותר טובה ממני. 4. לונלי פלאנט הוא מדריך מעולה לטיול תרמילאים ולטיולים חסכוניים בתקציב, שמכיל גם המון מידע-רקע, אבל אני חושב שהוא נותן רק מידע בסיסי לטיולי משפחות, ככה שכדאי שתקחו גם את זה בחשבון. אני מקווה שהמעט הזה עוזר, ושמישהו יוסיף מידע.

ryurach

New member
אין בעיה עם ילדים ביפן

אפשר למצוא הכל, גרברים חיתולים וכל השאר וגם חדר החתלה ומים לתחליף חלב כמעט בכל קניון שתהיו בו

karnush72

New member
יפן היא מדינה נוחה מאין כמוה לטיול

עם ילדים\תינוקות. אולי המדינה הכי נוחה. טיילתי עם הילדים שלי בסין ובהונג-קונג וזה היה זוועה.

karnush72

New member
אתם לא חייבים להתארח בבתי מלון.

יש ביפן בתי הארחה שנקראים RYOUKAN. ישנים בהם על פוטון ולא על מיטה והם יכולים להיות קצת יותר זולים. אם אתם מגיעים לקיוטו. יש את בית ישראל שנראה לי שמארח ישראלים בחינם-או במחיר ממש מגוחך למשך 3 ימים. נראה לי שהם מופיעים באינטרנט וצריך להזמין מראש.

למעלה