טיול ליפן

aa101

New member
טיול ליפן

שלום לכולם :) אולי מישהו יודע אם ניתן להזמין כרטיס טיסה ליפן כולל מלון דרך חברה ישראלית???!!!!! והאם מומלץ לעשות טיול כזה ל - 10 ימים לטוקיו תודה

GnomeBubble

New member
אני מניח שאפשר דרך כל סוכן נסיעות

האם טיול ליפן מומלץ? אם זה מעניין אותך, אז כמובן שכן. יש עוד מקומות מעניינים ביפן חוץ מטוקיו, אבל ב-10 ימים תוכל במקרה הכי טוב לקחת גם את טוקיו וגם את קיוטו או נארה.

aa101

New member
תודה...

אז זהו שפניתי לכמה סוכנים והם לא מתעסקים עם יפן... :) וגם אם כן הם יגידו לי שכן טטוס אני רוצה לדעת עוד על יפן האם באמת כדאי האם לטוס לשם ולחיות כמו עני??? מה עושים...זה דבר עצום אני חושב

tals56

New member
לחיות כמו עני?

אני ממליץ לטוס ליפן אם יש לך תקציב לקנות שם דברים וכאלה... אבל לבסוף זו רק ההחלטה שלך.

Kawaii Baka

New member
יש משהו גם בחיים במקום שונה כל כך

לא בתנאים האידיאליים. מאין "תרמילאות בלי תרמיל או הר" שכזאת. להתארח בריוקן למשל, הרבה יותר זול מרוב בתי המלון אבל זאת דווקא חוויה מומלצת מאד. הרי הילטון ביפן זה כמו הילטון בארץ, אבל אכסנייה יפנית מסרותית זאת אכסנייה יפנית מסורתית. אומנם אין את כל הנוחות שיש במלונות גדולים ונגישים אבל זה לא אומר הרבה.

GnomeBubble

New member
זאת תרמילאות נטו

אפילו אם אתה סוחב מזוודה. תרמילאי זה לא אחד שעושה טרקים. תרמילאי אמיתי מתאפיין ברצון לטייל ולחוות חוויות חדשות ולא ברצון לנוחות ולמופע המזוייף שמוצג בפני רוב התיירים המאורגנים. עם הפילוסופיה הזאת, הרבה מהישראלים בהודו הם רק חצי-תרמילאים, אבל אנשים שאורזים תיק קטן (או אפילו מזוודה, למרות שזה ממש לא נוח) וחורשים את אירופה ברכבות הם תרמילאים בכל רמ"ח איבריהם.

Kawaii Baka

New member
זה לא בעצם כל הנקודה של טיול

בארץ זרה וחדשה? יש טיול ויש חופשה. חופשה נועדה כדי להירגע ולהשתחרר, לא כדי לחוות ולגלות דברים חדשים וכו'.

GnomeBubble

New member
אני אמנם חושב ככה

אבל הרבה אנשים מעדיפים לראות את הטיול כסוג של בידור. נופש. אני לא אומר שיש בזה משהו פסול (צריך להנות גם בחיים), אבל אני מעדיף לחוות את המקום בצורה כמה שיותר ישירה ונטולת תיווכים. הבעיה עם מלונות פאר במקרה הזה (מעבר למחיר) היא שהם אותו הדבר בכל העולם. אבל ריוקאנים יש רק ביפן.

GnomeBubble

New member
לחיות כמו עני ../images/Emo8.gif

זה נקרא להתכלב
בעברית ישראלית מודרנית, וזה משהו שהרבה אנשים עושים כדי לחסוך כסף - גם בפינות היותר זולות של העולם. אם המטרה שלך היא לחוות ולראות, אז מה כל כך נורא בשבוע אחד בלבד של תנאים לא מדהימים? אם אתה כבר צריך לשאול את עצמך מה כדאי, אז השאלה צריכה להיות כזאת: "האם שבוע ביפן שווה בשבילי את סכום הכסף שאני עומד להשקיע בזה?" בכסף שתשקיע ביפן תוכל לטייל, נאמר, שבועיים באמריקה, חודש בסין וחודשיים בהודו. תוכל לקנות איתו אופנוע ועוד כמה דברים. אז זאת צריכה להיות השאלה שלך אם כבר. תנאי ה"עוני" ביפן הם בכל מקרה יותר טובים ממה שיש בצבא, וגם החוויות יותר כיפיות

semuelf

New member
גם אני מתכנן טיול

התוכנית היא שאני אטוס לשם באמצע יולי, והחברה שלי תצטרף בתחילת אוגוסט. ואז נטייל שם שלושה שבועות, היא תטוס חזרה, ואני אשאר שם עוד איזה שבוע. עכשיו, את הלושה שבועות עם החברה חשבתי לחלק שבוע לטוקיו, שבוע לאזור קיוטו\נארה. כרגע אני מתלבט לגבי השבוע השלישי. מה ממליצים לעשות? כרגע אני חושב לעלות צפונה לפרקים הלאומיים. שווה?

GnomeBubble

New member
תלוי מה אתה אוהב

התכנון שלי לטיול (שיהיה עוד יום אחד), בהחלט כולל את הצפון, בשביל לשלב קצת טבע פראי עם כל האיזורים העירוניים.

למעלה