טיול ליפן- מחיר

• פותח הנושא ga0
  • פורסם בתאריך

ga0

New member
טיול ליפן- מחיר

הציעו לי הצעה להצטרף לטיול מאורגן ליפן בן 10 ימים הכולל ביקור בערים טוקיו, קיוטו, הירושימה, אוסקה ובהר פוג'י. הטיול כולל לינה באכסניות טובות (לפי המפרסם), ארוחת בוקר (צהרים וערב תשלום לא נכלל), ו-3 מדריכים. מדובר בקבוצה קטנה של עד 20 איש. המחיר הוא באיזור ה-4000 דולר. ההורים שלי טוענים שהמחיר הוא מופרז וחושבים שלא כדאי לי להצטרף. השאלה לאנשים שכבר טיילו ביפן ולמבינים בעניין. האם המחיר הוא הגיוני או אכן מופרז?

Tenguy

New member
מופרז בהרבה מטיול רגיל, וגם הזמן נורא קצר ../images/Emo70.gif

אני פשוט לא מסוגל לדמיין איך אפשר להיות בכל המקומות האלה תוך 10 ימים (ואני מקווה שזה 10 ימים נטו ביפן עצמה, בלי 2 ימי הטיסה אל יפן ובחזרה). החישוב הוא דיי פשוט : להיות ב-פוג'י , אוסאקה והירושימה זה יום אחד לפחות, מה שמשאיר 3/4 ימים בקיוטו ו-4/3 ימים בטוקיו (וצריך לכלול 4 שעות נסיעה מטוקיו לקיוטו, עוד שעה לאוסאקה, ועוד 4-5 שעות להירושימה) - זה טיול סופר לחוץ - לדעתי, ממש לא מומלץ לטייל ככה בעולם בכלל, וביפן (ולכל מי שבאמת אוהב אותה) בפרט.

ga0

New member
עכשיו שמתי לב שמדובר בשמונה ימים נטו

יומיים בטוקיו, יום בהר פוג'י והאיזור, יומיים בקיוטו, יומיים בהירושימה ויום באוסקה. תודה רבה על חוות הדעת!

jonbaum

New member
יקר אימים

אם נגיד שהטיסה עולה 1500 דולר, זה אומר 2500 דולר ל-8 ימי טיול, או 312 דולר ליום. זה אומר 35000 ין ליום, וביפן של היום זה המון כסף.

tals56

New member
נראה לי לירח זה לא עולה כל כך הרבה לכל כך קצת

זמן...

milindapanna

New member
המידע שנתת כללי מדי

1. מה אתה רוצה מטיול ליפן? למה אתה רוצה אותו? 2. 3 מדריכים? כולל מקומיים או שיוצאים איתך מהארץ 3 מדריכים? באיזו רמה? 3. מה זה "אכסניות טובות"? ויש עוד שאלות שאפשר לשאול. המחיר יכול להיות מופרז ויכול להיות הגיוני, הטיול יכול להתאים לך ויכול לא להיות מתאים, אין כזה דבר שטיול "צריך" להיות משהו ספציפי. יש מקרי קצה - נניח אילו היית אומר שלנים באכסניות נוער דרגה ז' והמדריך הוא ילד בן 10... זה לא בהכרח המקרה.

ToHrU

New member
יודעת במה מדובר :)

אני גם שוקלת........ זה גם יוצא בשבועיים של פסח ואצלי יש גם את עניין השביתה שלא ברור מה יהיה איתה......המחיר באמת מופרז גם בשבילי ויהיה מאוד קשה לממן דבר כזה - זה פשוט להוציא את כל החסכונות ועוד לבקש מאבאמא ואנלא יודעת אם אני אעמוד בזה. לדעתי אם יש לך איך לעמוד בזה - תבלה...... אם לא, הציפייה משתלמת (אני מקווה לפחות)

passioneta

New member
לא ברור לי למה להצטרף לטיול מאורגן

מי ששאל הוא בן 18, אז זה כנראה רצוי. את כבר יותר מבוגרת, לא? אני בגיל 20 נסעתי לבד לגור ביפן, אז לטיול של שבועיים זה לא צריך להיות קשה (והעלות תהיה משמעותית יותר נמוכה).

למעלה