טיול לחופשת סמסטר

TillsWIFE

New member
טיול לחופשת סמסטר

אנחנו זוג סטודנטים חרשנים שכל היום יושב על... איבר מסויים בגוף, ולומד. אנחנו מחכים בקוצר רוח לחופשת סמסטר בה נוכל לצאת לטיול ולהשיב קצת רוח במפרשינו ^_^ שנינו טיילנים טובים (רגלינו כבשו את G11 בפירנאים, רק לשם דוגמא), ומחפשים מסלולים בהתאם. הטריק הוא שכדאי שזה גם יהיה משהו זול. חשבנו על יוון או אולי גיאורגיה... נשמח לשמוע המלצות וחוות דעת מניסיונכם האישי! תודה

זמי

New member
האם בא לכם טיול הליכה של חורף?

עשו את חלקו המערבי של שביל הצליינים בספרד, ציוד גם, ציוד חם, לא צריך שק"ש ,אוהל ומזרן ולא צריך לסחוב אוכל ליותר מחצי ייום. בעונה הזו השביל לא עמוס. טיסה למדריד, אוטובוס לילה למסלול, הלינה זולה מאד וגם האוכל. חןזרים בטיסה או רכבת מסנטיאגו דה קומפוסטל למדריד ואפשר לבלות כמה ימים במדריד התוססת.

jeshu

New member
ירדן קצת טיול בנחל, קצת בפטרה או ג'ראש או שתיהן ואולי עוד איזה אתר. טיול בואדי רם וסיום על החוף בעקבה. לא דורש תכנון רב מראש, לא דורש טיסה. דיי זול (תלוי איך מטיילים). היכן אתן לומדות?

TillsWIFE

New member
באוניברסיטת בן גוריון

אני ובעלי
אתה לא חושב שירדן מסוכנת בתקופה הזאת?

jeshu

New member
ממה שאנחנו שומעים פה בפורום וממה שאני שומע מעט ממכרים שנסעו - לא. מפעילים שיקול דעת, לא נכנסים למחנות פליטים. הבנתי שלאחרונה מחייבים ישראלים לשכור שוטר לטיול רגלי בטבע (יש למישהו פה נסיון בעניין?) וזה רק עוזר עם הביטחון האישי. חוץ מזה, זו מדינה דיי בטוחה. פעם אחרונה שטיילתי הסתרתי את הזהות שלי, אבל זה היה בצפון ירדן. בדרום אצל הבדואים אין ממש מה לטרוח להסתיר. על החוף מדרום לעקבה אפשר למצוא מקומות נחמדים מאוד לנופש קצר.

sela v

New member
לשיקול דעתכם

ולא חושב דעה של מישהו בפורום לכאן או לכאן קובעת, כי תמיד תמצאי אנשים לכאן או לכאן. אבל כן חייב להעיר, שתמיד יש את אלה שמדברים על התקופה הזו. אני טיילתי קצת במדינות ערב, ותמיד היו כאלה שדיברו על התקופה הזו. ואני מדבר משנת 95 עד להווה. ככה שתמיד יהיה מישהו שיחשוב שכרגע זה לא הזמן.

למעלה