טיול לחודש לתאילנד?

טיול לחודש לתאילנד?

שלום לכולכם
אני וחבר שלי בני 18 ורוצים לעשות טיול לחודש לתאילנד לפני צבא אבל אין לנו מושג מי מו מה איפה אתם ממליצים להתחיל ? להתחיל הכוונה - איפה נוכל לקבל מושג כללי על תאילנד ועל מה שיש בה, היכן כדאי לטייל וכו' והכי חשוב - כמה בערך טיול כזה לשנינו יחד צריך לעלות כולל טיסות ? ראוי לציין שאנחנו מהמפונקים יחסית ולישון יחד עם יתושים וחרקים אחרים בלי מים חמים הוא לא בראש שלנו
אנחנו רוצים ליסוע לכל חודש אוקטובר - מה המזג אוויר בתאילנד באוקטובר ? מתאים לטיול ?

Yo-man

New member
אוקטובר - חודש מצויין

מעבר לזה יש המון תכתובות על תאילנד ומה מומלץ פה ובפורום טיולים בחו"ל. אני מציע שתקראי, יש כמה הודעות די טריות (בעיקר של aviron) שיענו לך על כל השאלות ויתנו לכם מסגרת זמן ותקציב.

ראיתי שהרבה פעמים דובר על 500-700

דולר לאדם לחודש - אבל לא הבנתי מה זה כולל... אנחנו לא אנשים של טרקים, אלא יותר רוצים לבקר בכל האתרים הידועים ובפארקים (פארק מים/ספארי/פארקי שעשועים וכו'), להיות קצת באיים ולחוות את תאילנד ואת מה שיש לה להציע
(וכמובן לקנות הרבה
)

מישמש1

New member
שאלה לי

ובאמת אני מקווה שלא תקחי את זה לא נכון אבל... אם מה שמעניין אתכם זה פארק שעשועים/מים/ספארי אז למה אתם נוסעים לתאילנד?? יש מקומות פחות אקזוטיים עם פחות יתושים וחרקים שאפשר לעשות בהם את הפעילויות שמעניינות אתכם. לתאילנד יש כל כך הרבה מה להציע שלסוע בשביל הסיבות שציינת זה קצת...

אנחנו לא נוסעים רק בשביל זה

פשוט ציינתי שאנחנו לא אנשים של טרקים אלא מעדיפים את הפארקים על הטרקים אבל אנחנו נוסעים גם בשביל הטיולים על פילים ולבקר באתרים הידועים (הארמונות) ובשביל לצלול באיים אבל לא בראש שלנו לעשות מסלולי הליכה, אולי אנחנו פשוט עצלנים מדי :p

ועוד הערה

אני לא חושבת שזה צריך לשנות בשביל מה אנחנו נוסעים אז החלטנו על תאילנד כי אנחנו אוהבים אוכל תאילנדי - אז ? אני אישית מאמינה שזו זכותי המלאה... אומנם יש כאלו שבשבילם זה ייראה ביזבוז כי אוכל תאילנדי אפשר גם למצוא בקניון הסמוך - אבל אם זו פסגת שאיפותיי - למה לא להגשים אותה ? גם טרקים אפשר למצוא בכל מקום אחר בעולם, לא רק בתאילנד (ויש כאלו שיאמרו שבארצות אחרות הנופים יותר אקזוטיים ושווים - איש איש וטעמו הוא) לא משנה בשביל מה ניסע הארץ לא תיעלב - מבטיחה לך
(הערה לגבי המשפט "שליסוע לתאילנד בשביל הסיבות שציינת זה קצת...")

מישמש1

New member
סתם, עניינו אותי הסיבות

זו לא היתה הבעת ביקורת אלא תהיה בקול.

sela v

New member
זכותך המלאה לנסוע

לכל מקום בעולם בו את חפצה, אבל את מגיעה לפורום ורוצה שיענו לך, אז בבקשה תתני גם כבוד לעונים. את מבקשת פארקי שעשועים. אני לא הייתי בתאילנד ולא יכול לענות לך אם יש או אין, אבל אולי אין, ואז זה כמו שאני אגיד שאני מבקש שימליצו לי על הרים לטיפוס בהולנד. אני מקווה שתקבלי תשובות כאן, ולא כל טיול חייב להיות טיול רגלי ארוך, אפילו למדינות הנידחות ביותר מגיעות קבוצות תיירים עצלות, שרואות את ה-highlights מהמושב ברכב שמוביל אותם ממקום למקום. אז אם תשאלי לאיפה לסע ותגידי אני אוהבת א', ב', ג' אז יוכלו לכוון אותך לאן לסע, אבל אי אפשר לבוא בדרישות למקום בלי לדעת אם האופציות שאת דורשת בכלל קיימות.

Ex Caliber

New member
שאלת המשך: מזג האוויר בתיאלנד

אני מתכנן לטוס לתיאלנד ביוני. הבנתי שמזג האוויר גשום בזמן הזה. מה אתם אומרים ? האם המזג האוויר הגשום יהרוס לי את הטיול או שמא רק יפריע מעט
אשמח לתגובות.

למעלה