טיול להודו

brigite

New member
טיול להודו

טיול איכותי להודו לבני 40 ומעלה בין התאריכים 13.2.-24.2.05 ,בסביבות 1950 usd. אשמח אם תפנו אלי לפרטים [email protected]

הכפרי

New member
טעימה הודית ב-1299$ באופיר טורס

טיול מאורגן ל-9 ימים 7 לילות ב-6 לפברואר עד ה-14 לפברואר עם אופיר טורס וטיסות של טורקיש איירליינס ,הטיול הוא לדלהי ,גייפור ,פטיפור סיקרי ואגרה ובחזרה לדלהי ,ללא טיסות פנים הכל באוטובוס עם הדרכה ובתי מלון מדרגה ראשונה וארוחת בוקר (מזנון) .מצויין למבוגרים 40 + המעונינים לטעום מעט מהודו ולהבין למה הצעירים נוהרים לשם בהמוניהם.

shar75

New member
1300 דולר?

ועוד לשבוע??????????? מה נסגר עם כל הטיולים המאורגנים האלה????? שיתנו לי את הכסף הזה אני אסתדר איתו יופי בהודו, בואו נגיד חצי שנה???? אחלא יום לכולכם ושבת שלום

aviron

New member
מעבר לזה שאני חושב

שכללי
נוקשים ואוסרים בתכלית האיסור פרסום כלשהו - והם צודקים ומעבר לכך שזהו (וגם תחילת השרשור) פרסום לשמו ומקומו לא כאן, בפורום ומעבר לזה שאני חושב שברי צריך וחייב להיות עירני לכך, למחוק ולהזהיר ומעבר לכך שגם אני מדריך-תיירים באחת החברות-תיירות הישראליות - במזרח (ותודו - לעולם לא הזכרתי את שמה של חברה זו) מעבר לכל זה: החישוב שלך לא כל כך נכון: מדובר במחיר הכולל טיסות, בתי-מלון בדרגה ראשונה, אוטובוס צמוד, כניסות לאתרים, 2 ארוחות ביום ועוד. זאת לא פרסומת-סמוייה לאו]יר-טורס או לכל חברה אחרת, זה על מנת לסבר את ההבנה. טיולים מאורגנים שכאלו , מו הסתם, מיועדים לקהל מבוגר יותר (נגיד ההורים...) שזמנם אינו בידם, יש להם 10 ימי חופש וזהו... אין כל סכוי שבעולם שבסכום זה, במספר ימים מוגבל שכזה - יצליחו לטייל לבד, להתארח ברמת המלונות של "המאורגנים", להגיע אל כל אותם האתרים, המקומות והערים, לקבל את אותו רמת-הסברים ועוד. ה"כפרי" המפרסם, וקודמו, פשוט, כנראה, אינם מעורים בפורום זה - ואנים יודעים שהדינמיקה שנוצרה בפורום "המזרח-הרחוק" הינה דינמיקה (בדר"כ) של צעירים-תרמילאים. אבל הלהיטות לפירסום ללא-תשלום , לעתים מחטיא (מאד) את היעד. ברי - אנא, כדאי להקפיד על מחיקה מיידית של פרסומים כלשהם. ו - הנאמר במשפט האחרון אינו מוריד כהוא-זה מערכו הגבוה של ההומלס שקופא-מחום !!!

הכפרי

New member
אין לי כל קשר לאופיר טורס לא עיסקי

ולא משפחתי ,הסיבה היחידה שכתבתי על הטיול הנ"ל הוא שנרשמתי בפעם השלישית לטיול הזה לאחר שבפעמיים הקודמות הוא לא יצא מחוסר נרשמים והפעם אני מת שהוא יצא סוף סוף .אני בדיוק כמו שתארת קרוב לגיל 50 ויש לי בסך הכל 10 ימי חופש ואני מתכנן כבר שנים לנסוע להודו והגיע הזמן .אז סליחה אם פגעתי במישהו עם ה"פרסום" הזה ,האינטרס שלי הוא לא היה עיסקי והרווח היחיד שיצא לי מזה הוא שאולי הפעם הטיול יצא ותהיה התענינות רבה יותר. אז אוירון קבל את התנצלותי הכנה .ביי .

aviron

New member
הכנס למסר האישי שלך

שלחתי לך מי כן מוציא. שבת-שלום! הצילום באדיבות ברי !

זו בדיוק הסיבה שלא מחקתי אותה

היא רלוונטית לנושא פורום,כמו כן יש הרבה אנשים מבוגרים שאולי לא מודעים לדיל הזה וירצו להרשם. לשמחתי הרבה (ואני בטוח שלשמחת כולנו) למזרח הרחוק אין גיל ובפורום ישנם גולשים רבים הנחשבים "מבוגרים" (בלי להעליב את אוירון
). בברכת שבת שלום

למעלה