מעבר לזה שאני חושב
שכללי
נוקשים ואוסרים בתכלית האיסור פרסום כלשהו - והם צודקים ומעבר לכך שזהו (וגם תחילת השרשור) פרסום לשמו ומקומו לא כאן, בפורום ומעבר לזה שאני חושב שברי צריך וחייב להיות עירני לכך, למחוק ולהזהיר ומעבר לכך שגם אני מדריך-תיירים באחת החברות-תיירות הישראליות - במזרח (ותודו - לעולם לא הזכרתי את שמה של חברה זו) מעבר לכל זה: החישוב שלך לא כל כך נכון: מדובר במחיר הכולל טיסות, בתי-מלון בדרגה ראשונה, אוטובוס צמוד, כניסות לאתרים, 2 ארוחות ביום ועוד. זאת לא פרסומת-סמוייה לאו]יר-טורס או לכל חברה אחרת, זה על מנת לסבר את ההבנה. טיולים מאורגנים שכאלו , מו הסתם, מיועדים לקהל מבוגר יותר (נגיד ההורים...) שזמנם אינו בידם, יש להם 10 ימי חופש וזהו... אין כל סכוי שבעולם שבסכום זה, במספר ימים מוגבל שכזה - יצליחו לטייל לבד, להתארח ברמת המלונות של "המאורגנים", להגיע אל כל אותם האתרים, המקומות והערים, לקבל את אותו רמת-הסברים ועוד. ה"כפרי" המפרסם, וקודמו, פשוט, כנראה, אינם מעורים בפורום זה - ואנים יודעים שהדינמיקה שנוצרה בפורום "המזרח-הרחוק" הינה דינמיקה (בדר"כ) של צעירים-תרמילאים. אבל הלהיטות לפירסום ללא-תשלום , לעתים מחטיא (מאד) את היעד. ברי - אנא, כדאי להקפיד על מחיקה מיידית של פרסומים כלשהם. ו - הנאמר במשפט האחרון אינו מוריד כהוא-זה מערכו הגבוה של ההומלס שקופא-מחום !!!