טיול לאינדונזיה

on the wave

New member
טיול לאינדונזיה

שלום אני משתחרר עוד מעט מהצבא וחשבתי על לעשות טיול גלישה לאינדונזיה הבעיה היא שאני לא יודע מה היחס של המקום לישראלים ואם יש בעיה להיכנס לשם ... בתודה מראש.

אמנון כ

New member
ואותה השאלה לגבי מלזיה

אני יודע בוודאות שמלזיה לא אוהבת ישראלים, ולהוכחה אני כרגע בסינגפור מטעמי עסקים, ואנשים ממלזיה לא היו מוכנים לבוא לפגוש אותי כי אני ישראלי... אבל - יש לי הזדמנות לעשות ביקור קצר של יום אחד במלזיה. האם הם לא ירשו לי להיכנס ? האם יעשו לי בעיות בגלל הדרכון הישראלי שלי? תודה מראש...

sela v

New member
אני מאד בספק

שאם דרכון ישראלי תוכל להכנס למלזיה. לא שמעתי על ישראלים שעשו את זה. תסתכל באתר המצורף שך משרד החוץ המלזי, והכי טוב לשאול בשגרירות בסינגפור איפה שאתה עכשיו. לגבי מלזים אני פגשתי בנפאל מלזים והם היו מאד נחמדים, וגם לפני שבוע הסתפרתי בלונדון במספרה שחברה של בעל המקום שגר כאן היא ממלזיה ובאה ללונדון לחופשה, והספר במקור גם ממזליה, והם היו מאד נחמדים.

koby329

New member
מלזיה מציינת במפורש

במסמכי ההגירה שלה שאיננה מאשרת כניסה לישראל, זה ממש מדהים -כתוב שם באותיות גדולות כי אין הנפקת אשרות לישראלים. עם דרכון זר תוכל להיכנס , אבל למה לך להיכנס למדינה שמכריזה כי אתה לא רצוי בה??

koby329

New member
אני מכיר את הנושא כיוון

שבחטאי הרבים נכנסתי בעבר למלזיה עם דרכון זר, דבר שאני מתבייש בו, אסור לבקר במדינות הנוהגות בכללים גזעניים.

sela v

New member
שאלת את עצמך

אם המלזי שלא מאפשר לישראלי להכנס לארץ שלו ירצה לבוא לישראל. האם הוא יוכל? אולי למלזים לא יעשו הרבה בעיות, אבל מה למשל עם יבוא סורי או לבנוני וירצה לבקר בארץ? ולא צריך לחפש רחוק, ולראות איך אנחנו מתייחסים לעובדים הזרים שבארץ, ובכלל גם כל תייר שמגיע לארץ שהוא יוצא אותה זוכה למטח שאלות כאילו היה טרוריסט, והבחירה האם לשאול אותו הרבה שאלות או לא, וזה נעשה לפי הגזע (יהודי), ובגלל זה למשל שרצינו ללמד את השיטה הזו את האמריקאים הם נגד הטרור הם לא יכול, כי דבר גזעני כזה לא יעבור במדינה שלהם בשקט.

sela v

New member
תנסה את האתר של משרד החוץ שלהם

קישור מצורף, תלחץ בדף הראשי מצד שמאל על Visa and Consular Affairs, למעלה יש לך קישור ל-EMBASSIES & CONSULATES, ותנסה לפנות לאחת מהשגרירויות שלהם באי מייל או בטלפון אם לא תמצא תשובה. אני הייתי מנסה להתקשר לשגרירות בלונדון או בוושינגטון שם יש הסיכוי הטוב ביותר שיבינו אנגלית ברמה גבוהה, בעצם גם באוסטרליה ועוד כמה מדינות.

למעלה