טיול+כסף+חוויה ???

benks

New member
טיול+כסף+חוויה ???

אם בא לכם לראות את ארה"ב ולעשות כסף מטורף... לעבודה בקניונים הכי חמים בארה"ב במיאמי איווה ודקוטה מכירות של מוצרים מנצחים עם הגעתכם תקבלו רכב+ דירה והכי חשוב עבודה ריווחית ומהנה לפרטים נוספים שרון 052-2969814

danielo18

New member
מיאמי? אני בפנים!!!

ככה אני אוכל לראות את רייצ'ל שלי!

newKiticat

New member
אחחח

עוד זבלן שכל. והכי מעניין אותי לדעת כמה כל המתווכים האלה עושים על גבכם....

אזרח111

New member
האמת שלא בהכרח זבלן שכל.

אחיו של חבר מאוד טוב שלי עשה ים של כסף בקניונים של ארה"ב. הוא אומנם אשף מכירות, אבל הפונטציאל קיים. רק צריך להיזהר ממשטרת ההגירה

meiritamir

New member
איכשהו...

אני תמיד שומע על "אח של חבר של חבר" , או "בן דוד של סבתא של אבא" משום מה מישו אמין שאני סומך עליו מעולם לא עשה את זה...

Shaycus

New member
תתפלא טמיר

חבר טוב שלי עשה את זה, ובנדוד שלי עשה את זה.. והמפקד שלי עשה את זה כולם חזרו בשנתיים האחרונות וכולם עשו אחלה כסף, ואני מתכוון -אחלה- כסף.. 4 אלף דולר בחודש.. לפחות, אם לא יותר.. בנדוד שלי טייל 10 חודשים בדרום אמריקה ובחודשיים בארה"ב הוא מימן את כל הטיול שלו בדרום אמריקה ונשאר לו גם כסף לכרטיס טיסה.. הפוטנציאל שם קיים, מה שכן הבחור פה משקר לגביו זה שהוא אומר "עבודה מהנה", זה לא מהנה כ"כ ויש אנשים שעובדים בעבודה הזאת 12 שעות ביום, אז אם אתה עובד 12 שעות ביום וצריך לישון 6-8 שעות ביום, לא נשאר לך יותר מדי זמן לראות את ארה"ב..

newKiticat

New member
גם חבר של חברה שלי נסע

ועשה כסף טוב. ואז אני נסעתי. מי שהוא מוכר טוב- יעשה אחלה כסף. אבל מי שלא- ולא בנוי בין כה וכה לזה... סתם מבזבז את זמנו.

הטRולית

New member
גם אני לא,

אני פשוט לא מבינה איך פלאפון קיבלו אותי למכירות שלהם???? כן, רציתי להגיד שמצאתי עבודה. מתחילה אחרי פסח. למישהו יש רעיון אחר???? מכירות מעוררות בי חלחלה.

Shaycus

New member
כל עבודה מכבדת את בעליה

עוד לא התחלת וכבר אין לך כח? חכי תני לזה צ'אנס, חודש לפחות, אם לא יתאים תמיד אפשר לפרוש (אלא אם כן את חותמת על חוזה מה שאני מקווה שאת לא, ונראה לי שהם דורשים את זה כי יש שם קורס כלשהו) אין על מלצרות, עבודה קשה ועדיין הכסף שם הוא כל כך מדהים, כמובן במסעדות מתאימות..ג'ירף..רביבה וסיליה

הטRולית

New member
יש חוזה, אבל ההתחייבות

היא רק 800 ש"ח ל10 חודשים. שזה שיפור משמעותי. יהיה בסדר. נראה לי. אני פשוט לא מאמינה שאני אצליח למכור. עדיין מחפשת משהו אחר..

Shaycus

New member
שנייה

הכוונה היא שאם את מתפטרת ב10 חודשים הראושנים את צריכה לשלם 800 שקל קנס? זה בסדר גמור.. ציפיתי שזה יהיה כמה אלפים וחבל שאת מזלזלת בעצמך, תני לעצמך טיפת קרדיט, לא מכיר אותך בכלל אבל כל אחד יכול להתעלות על עצמו במקומות שהוא אפילו לא האמין.. חכי, תתחיל ההתלמדות, ולאט לאט תראי איפה את עומדת, יהיה בסדר העיקר שהכסף יכנס לכיס

danielo18

New member
גם אני מתחיל בפלאפון..

מה-10 לחודש, במחלקה הכלכלית.. מישהו אמר קשה עבודה?

SimplyMe1

New member
אין על מלצרות מבחינת הכסף

ואני לא מבינה איך אנשים ממלצרים כמה שנים רצופות.אחרי כול משמרת אני חושבת להתפטר אבל מחזיקה מעמד. ואם מחייכים ומשתדלים שלא להקיא על האוכל,אז גם מוציאים טיפים. סימפלי-שעשתה אתמול 70 שקל טיפים במזנון.

ק ד ו ש

New member
מלצרות זה אמנם כסף טוב

אבל זאת עבודה שקשה להחזיק עוד חיים במקביל.. כלומר איזה פסיכומטרי או משהו. לעבוד 8 שעות במלצרות ואז עוד ללמוד בבית ושישאר זמן לבלות, חדר כושר וכו' וגם לישון, זה חתיכת סיוט.

SimplyMe1

New member
זה מאוד קשה

וזה עוד לפני שהתחלתי ללמוד לפסיכו' באופן סדיר. אני לומדת לבד בבית בינתיים,משתדלת להתאמן לפחות 5 ימים בשבוע ובמקביל לעבוד כמה שיותר בערבים. הציפייה כמובן היא לימי שישי אחה"צ\לילה וזה מה שמחזיק אותי שפויה כול השבוע.

למעלה