טיול יום ראשון

• פותח הנושא ohari
  • פורסם בתאריך

ohari

New member
טיול יום ראשון

ארזנו תיקים, העמסנו את הכלבות ונסענו טיפה דרומה בכביש 93 עד שעצרנו באיזה מפרצון וירדנו לנהר אלטה, והתחלנו לגלוש. ללא מטרה מיוחדת ובנוף חדגוני משהו, אבל מרחבים בלי סוף ושמים כחולים ושמש. טיול שכזה לא דומה לגלישה רגילה במגלשי קרוס קאנטרי במסלולים מוכנים. קשה הרבה יותר להתקדם והשלג לא בגובה קבוע בגלל משטרי הרוחות. מה שכן, תמיד אפשר להיכנס לדרכים שיצרו אופנועי השלג שדוהרים שם וזה מקל מעט על ההתקדמות. בתמונה האשה והכלבות.

ohari

New member
חניה

פורסים מרבד שמאפשר ישיבה מבלי לקרר את הישבן יותר מדי. הפאדיחה של היום היתה שלמרות שהבאנו ערכה לבישול שכחנו גפרורים. למרבה המזל הבאנו תרמוס עם מים חמים שהציל לנו את ארוחת הצהריים.

ohari

New member
ארוחת צהריים

פותחים את השקית, ממלאים במים רותחים (או חמים במקרה שלנו...) סוגרים, ואחרי חמש דקות פותחים ואוכלים. דווקא זה היה ממש טעים למרבה ההפתעה. שלי היה אורז מתובל, האישה הקרניבורית אכלה משהו עם בשר. המחיר - 70 קרונות.... כלומר אפשר וכדאי למצוא פתרונות זולים יותר לארוחת צהריים השטח.

ohari

New member
קקאו חם

חובה בכל טיול. בגלל הפאשלה עם הגפרורים נשארו מספיק מים רק לכוס אחת לכל אחד

ohari

New member
מרחבים

זה אחד החלקים הרחבים ביותר של נהר אלטה, נראה כמו אגם במקום הזה. וזהו, היה אחלה טיול. לצערי נראה שהנורבגים בצפון זנחו את הטיולים על מגלשי הסקי לטובת אופנועי שלג. הכבישים עמוסים (במושגים של פינמרק) במכוניות עם נגררים ועליהם אופנועי שלג. גם במהלך הטיול חלפו על פנינו כמה מכונות כאלה. למרות מזג האויר היפה דווקא לא ראינו הרבה גולשים.

efi1117

New member
וואלה , כמו תמיד תמונות מקסימות,זה נראה עדיין

חורף לגמרי אצלכם וכאן האביב קפץ עלינו בימים האחרונים , מעלות גבוהות (יחסית לכאן) , מלא שמש ומלא אנשים שמתלהכים כבר עם חולצות קצרות

ohari

New member
גם לכאן מגיע האביב

ביומיים האחרונים טמפרטורות גבוהות יחסית. אתמול היו באלטה 7 מעלות, כרגע יש 5. הטיול היה דרומית לכאן ברמה של פינמארק ושם קר יותר, אבל גם בטיול היינו בפלוס. אבל יש הרבה שלג שהצטבר במהלך החורף ויש עוד איזה שבועיים של סקי. חוץ מזה שלג באפריל בכלל לא נדיר כאן. מרץ היה חם מהרגיל, נראה איך יהיה באפריל.

MayFebruar

New member
איזה כייף!| אישלג|

אני רואה שלשניכם יש סקיס של טורינג. ואני מאוד מופתעת! איזה מין מאט פאקה יש לכם? בלי סנדוויצים עם ברונאוסט? בלי קוויק לאנץ? ואפילו סולבאר-טודי לא שתיתם!
בטוח שאישתך נורבגית?

ohari

New member
הלו, יצאנו לכמה שעות ../images/Emo2.gif

כמה כבר אפשר לאכול ?
ואני לא ממש אוהב BRUNOST. האישה דווקא כן, אבל באמת שהארוחה המוכנה היתה מספיק. אי אפשר לאכול יותר ממה ששורפים

MayFebruar

New member
לא אוהב ברונאוסט?

אבל יש כמה סוגים... אני אוהבת את העדינה יותר. אבל אני בהחלט יכולה להבין את אלו שלא. אני גם לא ככ אוהבת את הלומפר שלהם

ohari

New member
ממש לא הטעם שלי

אבל בכל מקרה אני לא איש של גבינות אבל מה שמפריע לי בברונאוסט זה לא רק הטעם אלא גם המרקם. אבל אומרים על הגבינה הזאת שאו שאוהבים אותה או שממש לא, אין באמצע.

למעלה