טיול יום כף בצפון....

genesis

New member
טיול יום כף בצפון....

שלום לכם חברי וחברות פורום יקרים היום בשעות הבוקר , התגבש רעיון של יום כייף בצפון לחברי וחברות הפורום. יום הכיף כולל בגדול ובאופן כללי טיול ג'פים , וארוחת צהריים תוך ניפנוף מנגל בצפון הארץ. פרטים נוספים בקשר לטיול , מסלול , ופרטים טכניים שונים אני יעלה בהמשך לכשיהיו בידי . הייתי רוצה לדעת מה דעתכם..? למי מכם יש רעיונות ..? כל עזרה או רעיון התקבלו וישקלו.. כדי שלא לעורר באלאגן כאן בפורום אנא שרשו באופן נכון את תגובותיכם להודעה זו . איציק סגל genesis

ה דרומי

New member
רעיון נחמד אבל ../images/Emo91.gif לכיון השני

טיול ג'פים נחל הבשור ארוחה בדאית טיול גמלים ולסיום אחוזת בריאות נוה מידבר זה באזור פארק גולדה. או לחילופין טיול גמלים א.בדואית נוה מדבר. או טיול גמלים \חמורים\ג'פים ארוחה צהרים אם מטפונה שזה תרנגולת ממולאת באורז ומבושלת באדמה. זה באזור ניצנה כי יש מה לראות ולהנות בנגב המערבי.

אני מסכים ומוכן

קדימה ידידי לשרשר לכאן תגובות חיוביות אנו צריכים לפחות 30 איש בכדי שהטיול יצא לדרך

kees

New member
למה צריך לפחות 30??

מי שרוצה בא ומי שלא לא טיול יכול להיות נחמד גם עם פחות...(וכמובן גם עם יותר)

genesis

New member
לא רק

סימפטית יקרה לא רק שגיא ידריך את הטיול ורחל תשיר שירים אלה שאני מתכוון לרקוד תוך כדי... אבל כעת ברצינות... כדי להוציא רעיון זה לפועל אני זקוק למינימום של 20 עד 25 משתתפים. אז קדימה איפה אתם... ZIVSB... סימבה.... אמא בריבוע.... נויגל... ביוטי... DORON A אלי בר LIMO1 ועוד...ועוד... כל המרבה הרי זה משובח מי מכם שיראה אותן בצ'ט או יש לו קשר איתם שיספר ויעביר את המסר... איציק סגל

dron a

New member
אני מרים את הכפפה!

אני מוכן בלי שום תנאים{סה"כ 4 אנשים}.

dron a

New member
את יכולה לשאול?

גם את RACHEL V וגם את סימבה המלך וגם את דין אם הם מסכימים לטיול?

genesis

New member
אכן דרך ראויה

לחגוג את ניצחונו של מועמד מולדת מר נסים דהן.

rachel v

New member
בוקר טוב ג'נסיס היקר

כל הכבוד על היוזמה הברוכה ואני מאוד רוצה לבוא, אבל יש לי כרטיסים להופעה של ירדנה ארזי במוצ"ש, ואם ניסע לצפון לא אספיק להגיע. יש אפשרות של מסלול קרוב יותר? הרעיון קסם לי. מה דעתכם על טיול ג'יפים בהרי ירושלים?

genesis

New member
תגובה ל rachel v

רחלי יקרה הטיול המתוכן התקיים בערך לאחר הבחירות , ולאחר שיבחר ניסים דהן לראשות העיר. עדיין אנחנו לא נעולים על תאריך מסויים , אבל אני חושב שזה יהייה בערך ב 13 לחודש הבא , תאריך שהיה מתוכנן המפגש של הפורום.. ההמלצה על טיול בהרי ירושליים ילקח בחשבון בעת קביעת היעד והמסלול הסופי.. איציק

dron a

New member
ל-GENESIS בוקר טוב!

ישר כח!!!!!! אם אופטימיות כזאת היתי רוצה לראות אותך במחנה שבו אני תומך.

למעלה