טיול טיול טיול

המרחפת

New member
טיול טיול טיול

חשבתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי.... באוגוסט אני טסה לגרמניה, ומשם אמשיך לצרפת או איטליה (עוד לא החלטתי). אני מחפשת כרגע אתרים שמדברים על המדינות האלו (צרפת ואיטליה): רשימות של האכסניות, כולל דירוג אירועים ופסטיבלים טיפים ומכם, אשמח לרעיונות מה מומלץ לעשות.... או טיפים מה עליי לתכנן ומה חשוב לבדוק. יום טוב!!!

**Blue-Lagoon**

New member
נזכרתי במשהו!!!

לא מצאתי בשבילך רשימה עם אכסניות, אבל נזכרתי באכסניה שכדאי לך לבדוק כי שמעתי שזה מקום נחמד ולא יקר. מצאתי לך גם את האתר שלהם אם את רוצה לבדוק...

hagelslag

New member
אכסניות נוער באירופה

להלן קישורים למספר אתרים שבהם מידע על אכסניות נוער באירופה, המלצות של תרמילאים ודירוג של האכסניות. המלצותי האישיות אינן כה רלוונטיות, היות ועבר זמן רב מאז ששהיתי באכסניות בצרפת ובאיטליה, אולם את יכולה לנסות ולשאול בפורום "טיולים" כאן בתפוז, ששם יוכלו אולי לתת לך מידע נוסף. בהצלחה!
hagelslag

קצת על חו´ל...אירופה...יש המון חומר

@ תתחילי מגוגל-עברית אפילו ..תקלידי את הארצות ותראי.. @ יש ל "מדריכי כנרת " 2 ספרים - על צרפת ואחד על איטליה - לטעמי , הידידותיים ביותר ומצויינים למטייל העצמאי.. @ נסי - את cnn.com יש אתר טיולים טוב.. @ יש אתרים של טיולי הליכה בגרמניה ובצרפת.יש אתרים לנסיעה ברחבי גרמניה לנוסע העצמאי .. @ נסי להקליד ב"תפוז" על הארצות.. מה שלא יהיה ואיפה שרק תבקרי - מזה תהני לך.. אחחחחחחחח אירופה......ממממממ......
( אני ירוקה מקנאה..:))

hagelslag

New member
פסטיבלים באיטליה (ואכסניות גם)...

בהמשך להודעתי הקודמת, להלן קישור לאתר של ארגון אכסניות הנוער באיטלקי, וכן שני קישורים לאתרים ובהם מידע על פסטיבלים באיטליה. בהצלחה!
hagelslag

hagelslag

New member
ולסיום - פסטיבלים ואכסניות בצרפת...

להלן קישור לאתר של ארגון אכסניות הנוער הצרפתי, וכן שני קישורים לאתרים ובהם מידע על פסטיבלים בצרפת. בהצלחה שוב!
hagelslag

למעלה