טיול טיול טיול!

kobix1

New member
טיול טיול טיול!

אחחחחחח כל מי שלא בא במילה אחת הפסיד! וב2 מילים הפסיד ובגדול! כמו שאמרתי קודם "מה החזאי מבין??" וצדקתי! היה מדהים היה נפלא היה מצחיק היה כיף! היה פצצות!!! בלקני קבל ח ח על התיכנון ! למרות שהביצוע לא היה משו..:) כרגע נכנסתי אז אני לא ארחיב עכשיו אני רק אומר ש: שחינו- אכלנו- שתינו רקדנו- שרנו- נסענו- וחוזר חלילה! יאללה תמונות בהמשך! תהנו והמשך שבוע נעים! אוהב את המועדון הזה!

balkanyi

New member
למה ביצוע לא משהו?

קח בחשבון שאם לא היינו מגיעים לשביל של גשר בנות יעקב,לא היית רואה אותי נופל על התחת בחיים. היה מגניב נורא,אין צורך לפרט מי שהיה צריך להנות נהנה ומי שלא גם 100 שורות לא יעזרו,אז תן לתמונות לדבר בעד עצמן ועד אז תקררו מנועים. שלח לי את התמונות. יוני תודה על הלילה הנפלא. ואל תשכחו שאתם באמת רעבים.....אפונה ירוקה. תודה למשפחת נועם על הליווי הרפואי-מוראלי,על המרס-טורקי,ועל המנגל.

kobix1

New member
כפרה עליך!היה חיוך ליד זה!

אוהב אותך אחי בלעדיך לא היה הטיול כמו שהוא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IDO243

New member
שמח שנהנתם...

שלום לכולם ! מקווה שנהנתם בטיול. בדיוק יצא לי לראות את גדי כשהוא היה בדרך צפונה (נפגשנו ליד אוניברסיטת ת"א כי בדיוק חזרתי ממבחן) בכל מקרה, אני מבין שהיה אחלה ומבטיח לבוא בפעם הבאה. לקובי - החיפושית עדיין לא תקינה ומחר היא הולכת למוסך לצורך החלפת קלאץ'. העליתי פה הצעה לפני כמה ימים להעביר את המפגש לחניון ברדינג ולא היה תגובות להצעה. כרגע אני גם מצרף תמונה של אותו חניון שנמצא ליד שפך הירקון/הנמל הישן. שבוע טוב לכולם ! עידו

ofir_y

New member
יאללה עצלנים להעלות תמונות

ספרו כמה אנשים היו, כמה מכוניות, איפה ישנתם... ?

למעלה