טיול חרמון (2?)

Tree Hugger

New member
טיול חרמון (2?)

אם יש לכם רעיונות לפינוקים, הפעלות, משחקי שלג (?) כל מה שאיכשהו קשור לחרמון (בכל זאת טיול ראשון לשם) אז בבקשה תירשמו. ננטשתי ואני צרכה להדריך את ז'-ח' לבד.

Credit

New member
תני להם להוציא אגרסיות בשלג...

כמה כדורים הם תמיד יהנו...אבל לשים לב שמישהו לא יחליק על האף יישבור אותו ויידמם או משהו ויתחיל סצינה לא נחמדת בעיקרון שלא יישרפו בפנים תני להם קצת קרם והם בכל מקרה ייסתובבו כאוות נפשם. הם ייתחרפנו אם יותר מידי תלחצי בטיול עצמו...בחרמון עצמו כל עוד הם לא ייקפצו מהרכבל הם יימצאו את עצמם... אבל איזה הפעלת פתיחה עם כללי זהירות משעשעים יכולה להיות מעניינת. או פינוקים של מחבטי טניס קטנים שכביכול זה אמור להיות נעלי שלג...או לתת להם שקיות ניילון שישימו על הגרביים.

Credit

New member
אני דין ...עמק חפר..לא להגיד ....

דברים לא יפים על המשפחה שלי כי אני לא הזדהתי עד עכשיו. ואם כן אז מאחורי הגב .

....

להביא כוסות חד פעמיים לתת להם מימה למלות את הכוס עם שלג הכי נקי שהם מוצאים להוסף לכוס קצת תרקיז (באיזה טעם שרוצים) שכמובן מביאים מראש מהבית והינה לך ברד כהלכה! כמובן הדברים הרגילים של לזרוק איתם שלג על אנשים אחרים ולהתכחש לזה שאתם זרקתם. אולי אפשר גם להביא שקיות ניילון ואז הם יושבים על זה ומביאים חוט קטן ומושכים אותם!!! אבל זה רק לחלק התחתון שאין הרבה אנשים ומקומות שאפשר להתגלגל למטה

וכמובן שאת הכוסות והשקיות ניילון

אח"כ אוספים וזורקים לפח :] המח שלי לא עובד עכשיו.. אני אחשוב כבר עלמשו ונראה אם עולה לי רעיון.. המון בהצלחה
עדי :]

Credit

New member
לא כיף לגלות שיש על השלג שתן..

של ערבי...לא ששל יהודי זה טוב יותר אבל זה כשר.

למעלה