טיול חנוכה..

הטיול לאזור מדבר יהודה באמת...

ישנים בכל הלילות בחניון צאלים ומטיילים לכל מיני מקומות מאגניבים באמת הייתי בהכנה שווה לבוא!!! עולים למצדה נרטבים בעין נמר ויורדים בסולמות של נחל משמר בואו בהמוניכם!!

יאי מצדה ../images/Emo3.gif

חחח אם יש למישהו פלאייר על הטיול או משהו - תעלו את זה לפה בבקשה... בשביל המקופחים שבינינו

mishmishi

New member
וואי נראה לי אני הבנאדם היחיד פה

שבחיים לא היה במצדה... אז אני מקופחת אז מה?! גיח גיח.... אתם יודעים בסוף זה לא יוצא כל כך יקר כמו שחשבתי..... סיפסדו לנו בסביבות המאה חמישים שקל ועכשיו זה מתחיל לקבל פרופורציות...
איזה כיף! הולכים לראות שוב את כולם... יהה איך שאני רוצה שוב מדצ''ים!

אני פשוט הולכת לחרוש על מדבר יהודה

טיול ז'-ח' סופשבוע 12-13 במדבר יהודה, טיול שנתי 15-18 במדבר יהודה (מצדה, ליתר דיוק), טיול חנוכה במדבר יהודה. מה יהיה?!

לפ מיטב ידיעתי זה ככה:

כל מועצה בוחרת לבדה מתי לבוא. בעיקרון יש מסלול ליום הראשון, מסלול קצר יותר ומסלול ארוך יותר. אני זוכרת שלפני שנתיים בערך עמק יזרעאל הגיעו עם רמת הגולן ואנחנו בחרנו לא לטייל (המסלול היה קצר, אבל היינו קבוצה גדולה והיה לוקח לנו מלא זמן לטייל אותו) ורמת הגולן כן. אני זוכרת שאחי טייל איתם. לעומת זאת שנה שעברה יצאנו מוקדם והגענו למסלול קצר. בעיקרון אפשר גם לא לטייל בכלל, כמו שכבר עמק יזרעאל עשו, וזה בטח יהיה ככה גם השנה. אנחנו תמיד יוצאים ממש מאוחר... ומגיעים אחרי כולם.

למעלה