טיול חנוכה..

טיול חנוכה..

מישהו אם יוצאים לטיול בערב של יום שבת ואז מפסידים יום טיול (כמו יוסי יפה)... או שיוצאים מוקדם בבוקר וככה מרוויחים עוד יום..

roikeman

New member
אם ככה אז זה לא כמו יוסי יפה.

אבל אני חושב שזה כן, לפחות ככה אני זוכר.

הממ טיול חנוכה השנה הוא כמו יוסי יפ

ה((
))... יוצאים בשבת בערב.. ואז ביום ראשון בבוקר מתחילים לטייל.. זה באמת דפוק לאללה.. במקום 4 ימי טיול [כמו שאמור להיות...!!] ושלושה לילות זה שלושה ימים... בעע אגב.. מישו מפה בכלל מתכוון לצאת?! לא יודעת מה הולך עם המועצה שלי ואם בכלל יוציאו אצלינו...
[מה חדש?!] לא יודעת מה השיקולים עכשיו.. אבל כן בודקים את האפשרות הזאת!! [זה מה שהבנתי מהרכזת בכולופן...]

כחילה

New member
באיזה תאריכים זה בכלל?

וחוץ מזה עדי, אולי כדאי שתעשי שירשור מסודר ושם כל אחד\ת יכתוב\תכתוב אם היא\הוא באים או לא לטיול חנוכה\חנוכה (לקחתי קשה את הקטע עם הלשון חחחח)

חח טיול חנוכה הוא ב11 לדצמבר

אם אני לא טועה... שאני אעשה שרשור מסודר?! אתה רוצה - תפתח הודעה!..

כחילה

New member
לא יודע אם שמת לב

ד"ר עדי ויינר(מנהלת האקדמיה ללשון) אבל את המנהלת של הפורום הזה ומור לא הראתה סימני חיים בזמן האחרון.

זה הקטע...

מה הקשר לזה שאני מנהלת את הפורום?! זה מעניין אותך לדעת או בכל נושא אחר - תפתח שרשור בנושא... זה שאני מנהלת זה אומר שאני צריכה לפתוח את השרשור הזה?! ובקשר למור זה משהו אחר... יש תקופות שהיא יותר בפורום ותקופות שאני יותר פה.. אם שמת לב אז עד לפני שבועיים אני בקושי הייתי פה.. ועכשיו זה התהפך.. אז בקשר לזה - אל דאגה.. ועוד משו.. תפסיק עם ההקטנות והציניות וכל זה.. זה לא לעניין וזה לא נעים!

THE sky angel

New member
מצטערת באמת שהייתי בסמינר יב'..

אז לא יכולתי להיות פה.. וזה שאני לא כותבת בפורום לא אומר שאני לא קוראת.. לפעמים יש זמן רק לקרוא =) אני אוהבת אותכם אתם יודעים שאני לא תיפתרו ממני כל כך מהר... =)

כחילה

New member
אוף למה כולם נגדי???

(ואני רק רציתי להגיע הביתה בשלום...) התכוונתי שאת תפתחי שרשור לא רק כי את המנהלת אלא כי את זאת ששאלת, ואם תעשי את זה בשישור מסודר ככה יותר אנשים יחשפו להודעה ויגיבו אליה. אני ציני כי ככה אני מדבר, ואת לא צריכה להיות כזאת פגיעה ולקחת כל דבר באופן אישי, סך-הכל זה היה בצחוק, אף אחד לא ימות או יהיה קפיטליסט(רחמנא ליצלן) אם תהיה גם קצת אוירה טובה בפורום הזה.

למעלה