את?? קודם כל... זה עדיין לא 100 אחוז בטוח כי הוא לא שילם עדיין... והוא פתאום מראה לי רגשי חרטה...
ש שקסי New member 13/12/03 #28 את?? קודם כל... זה עדיין לא 100 אחוז בטוח כי הוא לא שילם עדיין... והוא פתאום מראה לי רגשי חרטה...
ר רן 067 New member 13/12/03 #19 אני מגיע אני בא .......! הייתי שנה שעברה היה מזה סבבה ! נקווה שגם השנה יהיה ככה !
ח חן מגן רווה New member 13/12/03 #26 שיהיה לכולכם כייף בטיול חנוכה!!!! אני אל יוצאת לטיול.... ואני לא אהיה פה כדי לאחל לכם שיהיה לכם כייף כי אני לא אהיה פה... וזהו! תהנו ושיהיה לכם רק כייף! שבוע מצויין! חנוכה שמח! המון אושר!
שיהיה לכולכם כייף בטיול חנוכה!!!! אני אל יוצאת לטיול.... ואני לא אהיה פה כדי לאחל לכם שיהיה לכם כייף כי אני לא אהיה פה... וזהו! תהנו ושיהיה לכם רק כייף! שבוע מצויין! חנוכה שמח! המון אושר!
L Lettuce Girl New member 13/12/03 #33 ../images/Emo15.gif אני [ט'ניקית שאין לכם מושג מי היא] יוצאת...
S s h e e p i t New member 13/12/03 #34 חה =) אני יודעת מי את! את איתי בבית ספר =) אפילו שאת לא יודעת מי אני עכשיו...
ג גילי מעמק חפר New member 13/12/03 #35 השמטת מילה.. אני מתקנת אותך: את ט'ניקית שעדיין אין לנו מושג מי היא נעים מאוד. ערב טוב ושבוע נעים לכולם
השמטת מילה.. אני מתקנת אותך: את ט'ניקית שעדיין אין לנו מושג מי היא נעים מאוד. ערב טוב ושבוע נעים לכולם
L Lettuce Girl New member 13/12/03 #36 ../images/Emo15.gif אולי השמטתי אותה בכוונה? מנין לך לדעת? *חוזרת אל מאחורי הצללים*
ג גילי מעמק חפר New member 13/12/03 #38 אולי באמת השמטת אותה בכוונה.. אבל התגובה שלי באה כרמז, כדי שתספרי על עצמך
S S a l i t New member 13/12/03 #37 למה את ממציאה?../images/Emo13.gif אני זוכרת אותך את היית Charmed By Love פעם.. זכרתי אותך לפי החיפושה ברוכה החוזרת!!!
למה את ממציאה?../images/Emo13.gif אני זוכרת אותך את היית Charmed By Love פעם.. זכרתי אותך לפי החיפושה ברוכה החוזרת!!!
ט טויטו האמיתי New member 14/12/03 #39 חנוכה מי בא לחנוכה מי שלא בא מישוגע היה פ-נ-א-ן פליז תבואו נ.ב עמק חפר אמפריההההההההההההה
F fresh mishmesh New member 14/12/03 #40 טוויטו שחור שלי../images/Emo70.gif מה קורה בוב צ'מע- למה לפתוח שרשור חדש על חנוכה? כבר קיים אחד, והוא ממש כמה הודעות מתחת להודעה החדשה שפתחת... תקרא אותו ואז תדע בדיוק מי בא ומי לא...
טוויטו שחור שלי../images/Emo70.gif מה קורה בוב צ'מע- למה לפתוח שרשור חדש על חנוכה? כבר קיים אחד, והוא ממש כמה הודעות מתחת להודעה החדשה שפתחת... תקרא אותו ואז תדע בדיוק מי בא ומי לא...