איזה יופי אחלה תאריך בנתיים אין לי כלום שם!
ש שחר נוי New member 18/12/04 #61 אמוץ... התאריך הזה עדיין לא סגור... יש אנשים שיש להם דברים שם... דובר גם על ה14-15 (שכרגע מסתמן כנוח ביותר).
אמוץ... התאריך הזה עדיין לא סגור... יש אנשים שיש להם דברים שם... דובר גם על ה14-15 (שכרגע מסתמן כנוח ביותר).
א א מ ו ץ New member 19/12/04 #62 תאריך.... מישהו יודע מתי המתעניינים של ניצנה בינואר? זה יכול להיות גורם....
ש שחר נוי New member 19/12/04 #63 אני יודע על.... המתעניינים של גרעין עודד הם ב29-28 לינואר, בהתחלה חשבנו על התאריך הזה אבל זה לא יוצא טוב....
אני יודע על.... המתעניינים של גרעין עודד הם ב29-28 לינואר, בהתחלה חשבנו על התאריך הזה אבל זה לא יוצא טוב....
G gl12345 New member 21/12/04 #64 שמחה שהיה לכם אחלה טיול.. חבל שלא היה אפשר להודיע לכולם אבל חפיף.. תשתדלו לעשות הפצה יותר גדולה בטיול הבא... ותבואו לסמינננננננר הקבוצה הזה..איך שקוראים לזה.......
שמחה שהיה לכם אחלה טיול.. חבל שלא היה אפשר להודיע לכולם אבל חפיף.. תשתדלו לעשות הפצה יותר גדולה בטיול הבא... ותבואו לסמינננננננר הקבוצה הזה..איך שקוראים לזה.......
ב בן חרמון עמק חפר New member 21/12/04 #66 מה עם שאר התמונות?!! מיכל וסירקין מתבקשים לשלוח את התמונות שלהם מהטיול !!!!!!!